Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa788219223

jak myślicie, partner przy porodzie czy raczej nie?

Polecane posty

Gość chcialambym wiedziec
A czy podczas CC moze byc przy nas maz??

Co do chęci na seks z żoną po porodzie to różnie bywa, moja koleżanka żaliła mi się że mąż nie chce się z nią kochać (była już 2 miesiące po porodzie) bo uznał że skoro tędy przeszedł jego 4 kg synek to pochwa od tego czasu jest dla niego święta i nie kojarzy się z erotyzmem;) , jeszcze jedno...jej mąż przy porodzie nie był. Mój mąż bardzo chce być przy porodzie i wie jak to będzie wyglądało, wie jak przypuszczalnie będę cierpieć i jak wygląda pochwa podczas przeciskania się główki (oglądaliśmy trochę tych filmików). Sugerowałam mu że może przez ten czas będzie produktywny w domu i może coś przygotuje jeszcze , porobi, to popatrzył na mnie z obrażoną miną i stwierdził że tej rzeczy to on sobie nie da odebrać:D. NIe uważam przez to żeby mój mąż był bohaterem czy szczególnie dzielnym mężczyzną, on też tak nie uważa , poprostu jest dorosły i robiąc ze mną dziecko wiedział że przejdzie to wszystko razem ze mną.

Gość 3t43tf43f4
az sie odechciewa miec dzieci;/

Co do chęci na seks z żoną po porodzie to różnie bywa, moja koleżanka żaliła mi się że mąż nie chce się z nią kochać (była już 2 miesiące po porodzie) bo uznał że skoro tędy przeszedł jego 4 kg synek to pochwa od tego czasu jest dla niego święta i nie kojarzy się z erotyzmem;) , jeszcze jedno...jej mąż przy porodzie nie był. Mój mąż bardzo chce być przy porodzie i wie jak to będzie wyglądało, wie jak przypuszczalnie będę cierpieć i jak wygląda pochwa podczas przeciskania się główki (oglądaliśmy trochę tych filmików). Sugerowałam mu że może przez ten czas będzie produktywny w domu i może coś przygotuje jeszcze , porobi, to popatrzył na mnie z obrażoną miną i stwierdził że tej rzeczy to on sobie nie da odebrać:D. NIe uważam przez to żeby mój mąż był bohaterem czy szczególnie dzielnym mężczyzną, on też tak nie uważa , poprostu jest dorosły i robiąc ze mną dziecko wiedział że przejdzie to wszystko razem ze mną.

Gość Jarodziłam
nie jest to dobry pomysl, porod to nie film :-)

Gość KoktajlMleczny
podczas cc nikogo nie moze byc

Gość ja mam i nie zaluje kasy
dla nas bylo to przezycie wielki, ciesze sie ze byl ze mna, mówił do mnie....tylko nie podobalo mi sie jak polozna go zawolala i pokazala malego glowke u mnie jak juz bylo widac :/ na szczescie wytrzymal i obrzydzony nie jest tylko dumny ze tam byl

Gość Monisia1989
Dzień dobry... WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE PANIE Proszę oddaj głos na mojego synka http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 to nic nie kosztuje a może sprawić mu radość... Kliknij proszę ten link http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 odwdzięczę się tym samym. MOŻNA WYGRAĆ W KONKURSIE KASZKI I MLECZKA ITD. wszystko co będę potrzebować a niestety mnie nie stać... a chłopak mnie zostawił... BARDZO WIĘC PROSZĘ O GŁOS WIELE TO DLA MNIE ZNACZY kliknij więc na ten link http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 i zagłosuj... ciebie to nic nie kosztuje.

Nie chcę mieć partnera przy porodzie. Ewentualnie podczas pierwszej fazy. Chciałabym mieć przy sobie siostrę, która już rodziła. Uważam, że pewne widoki nie są dla męskich oczu.

"chcialambym wiedziec - A czy podczas CC moze byc przy nas maz??" różnie, zależy od szpitala. musisz zadzwonić i sie zapytac. generalnie przeciwwskazań nie ma, jedyne co to moze byc wewnętrze zarzadzenie szpitala (ojca do pobytu na sali trzeba przygotowac, a personel moze nie chciec/nie móc sie tym zajmowac). u nas w szpitalu nie mozna, w wojewódzkim uz bez problemu, chyba ze cesarka nagla, to wtedy juz nikt sobie mężem głowy nie zawraca.