Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość och głupia ja głupia ja

Dlaczego nie mogę znaleźć faceta?

Polecane posty

Gość och głupia ja głupia ja

Bo to kurcze jest niesprawiedliwe - jestem w miarę ładna i zgrabna (tj. długie, ciemne włosy, duże oczy, fajny biust, wcięcie w talii, biodra i nogi też niczego sobie, 173 cm wzrostu, 60 kilo, biały uśmiech i te pe), kobieco się ubieram, jestem inteligentna, wygadana, mam poczucie humoru, pasje, blablablablablabla, głupio czuję się wypisując to wszystko, przemądrzała jakoś szczególnie też nie jestem, studiuję na wydziale, który uwzględnia parytety :> i zarówno kobiet, jak i facetów jest po równo, wychodzę do ludzi, nie jestem nieśmiała... A faceta jak ni ma, tak ni ma. Męczy mnie to i tyle :O

Gość ttttttttkkkkkkkkkkqqqqqqq
Skąd jesteś ?

Gość brroom
fajny biust, wcięcie w talii, biodra i nogi też niczego sobie i co z tego jak biustu nie eksponujesz .. FAceci to wzrokowcy nie widza tego co jest pod bluzką .

Gość niezły kocur
o sobie ładnie a o potencjalnym kandydacie nic...wiec?

Gość niezły kocur
trzeba sie spotkac zeby odp ci na pytanie:P

Gość szkodaaa
bo mój ma tylko 49,9 cm jak stoi :-(

Zacznijmy od tego że mężczyzna czy kobieta to nie pięć złotych by można było znaleźć. :classic_cool:

Gość Ramzes II
proponuje realne spotkanie łodź lub wawa ja 28 lat szczupły inteligentny podobno przystojny :-)

Gość niezły kocur
no to jak sie chcesz po prostu sparowac-bierz jak leci i juz. moze byc z kafe:P

Gość facet z Polski
Mam ochotę na trójkącik: Ty, Twoja siostra i ja.

Gość to może zrób coś
żeby poznać? czy tam wykorzystuj okazje żeby bliżej poznać jakichś dalszych znajomych pewnie nic nie robisz, spławiasz zainteresowanych bo są za kiepscy... tak tak na 100%. Tylko bądź uczciwa nam tu i tak nikt się nie dowie

Gość no i sprawa wyjaśniona
okazuje się, że faceta autorka może znaleźć ale nie takiego jak chce a chce takich którzy już sa zajęci. Pewnie atrakcyjnych 30+ latków :classic_cool: tak typowe że aż żal :P

Gość facet z Polski
Ja jestem wolny. Czy to naprawdę Twoje zdjęcie, czy podszyw ?

Gość faceci z polski to jak
widać mało inteligentni są :classic_cool:

Gość ooonnnaaa29
Autorko topiku, nie jestes sama :) Moglabym w zasadzie napisac to samo :) Problem typowy - wybieramy tych ktorzy sa juz zajeci, a Ci ktorzy nas wybieraja nie sa w naszym typie :) Ja moze w przeciwienstwie do Ciebie - poznaje od czasu do czasu kogos, aaaaaaale motylkow w brzuchu BRAK :)

Gość czyli problem jest
z tobą a nie z tym, że brak facetów. Typowy zakłamanie kobiet :D Chętni są ale się nie podobają :classic_cool: a logika z wagonikiem jest żałosna jak bym odbił komuś laskę to do seksu była by w sam raz ale na stałe? Po co komu ktoś kto porzuca jak go zacznie nowa osoba bajerować? no bez jaj :D 🖐️

Gość ooonnnaaa29
jesli jestes w takim przedziale wiekowym - to zycie przed Toba! :) Ja rowniez pogodzilam sie z mysla ze juz sie nie zakocham, mowie o tym swoim znajomym juz otwarcie ;P

Gość niezły kocur
Kobieto...i tak generujesz losowo...więc nie przesadzaj! Gdybys znała gości na wylot , juz dawno byś była z jednym lub z żadnym. Wreszcie też podałaś wymagania...i tu sie może ślad urywać:) owocnego polowania :P

Mam podobny problem, opisalabym sie nawet w bardzo podobny sposób nawet, za wyjątkiem tego ze jestem troszkę niższa i mam krótsze włosy ;) podobno kto intensywnie szuka, ten nie znajdzie, pewnie tez słyszałas to setki razy i sama sie nawet z tym zgodzisz ale przestać wierzyć tez nie morzna bo cos trzeba robić prawda? Szukaj dalej w krótkie znajdziesz, a twoje cenne znalezisko wynagrodzi ci to, ze tak długo na nie czekałas

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
oszukujcie się dalej :D na pewno utwierdzanie się w tym że się jest piękną, inteligentną, sympatyczną ... kobietą tylko jeszcze żaden facet tego nie zauważył :D pomoże w znalezieniu go :D dam ci parę rad: kup lustro, idz do mensy zrobić test,zobacz swoją pochmurną minę na zdjęciach i jak juz przestaniesz się oszukiwać to dopiero szukaj :P najlepiej kogoś podobnego i z wyglądu i z charakteru i z inteligencji.