Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaksiężniczki

sprzedam ubranka dla dziewczynki w rozm 56,62,68 i 74

Polecane posty

Gość mamaksiężniczki

Dziewczyny, mam do sprzedania sporo ciuszków po mojej córeczce w rozmiarach od 56-74 tj od 0-9 mies. Ciuszki są niezniszczone, wyprane i wyprasowane, bez dziur. Wszystkie są znanych marek i posłużą zacznie dłużej. Kolorowe i urocze dla dziewczynki. Co prawda zrobiłam z nich dwa zestawy ale jak ktoś chce możemy się dogadać na kupno określonego rozmiaru. Jeśli jednak kogoś interesują zestawy to cena takiego to 300 zł za zestaw- 54 i 52 szt ciuszków w każdym (ewentualne negocjacje wchodzą w grę) Osobom zainteresowanym wyślę maila ze zdjęciami.

Gość mamaksiężniczki
a jak to zrobić? na forum jestem od niedawna

po prostu dopisujesz coś do tamtego tematu... wypowiedź w stylu "podnoszę" czy coś takiego...

Gość mamaksiężniczki
dzięki, ale teraz to już chyba nie ma sensu jak założyłam kolejny wątek. Następnym razem tak zrobię, jak będę chciała odnowić jakiś temat. Tak się zastanawiam czy cena za te ciuszki to nie jest za dużo, jak myślicie. Największa cena to 5,70 za sztukę, w zestawach są: -bodziaki - kaftaniki - spodenki - dresy - bluzy - sukieneczki - kurtka - rampersy co myślicie o cenie?

Mysle, ze 5.70 to za duzo jak z uywane ciuchy. Ja na rozm 62 kupowalam ciuszki W INTERNECIE ZA 6zl.Nowki!

5,7 za kaftaniki czy bodziaki to raczej za dużo... no ale już za sukienki czy bluzy to niekoniecznie... więc reasumując cena za komplet nie jest chyba zła...

Gość mamaksiężniczki
a jakich firm kupowałaś, bo ja mam: H&M, C&A, GAP, DKNY, MOTHERCARE, COOLCLUB, MINI MOME, EARLY DAYS, 5-10-15 itp.

Gość mamaksiężniczki
to cena uśredniona, wiadomo, że jak ktoś będzie chciał kupić bodziaki to nie sprzedam mu za 5,70 tylko za np. 3 zł, ale w zestawach też jest np. kurtka za którą zapłaciłam 130 zł w sklepie, a niunia miałą ją na sobie raptem kilka razy

no... dlatego mówię :) ale nie będę robić szumu, bo ja nie jestem zainteresowana :)