Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chodząca Porażka

Okropna sprawa. Facet mnie wykorzystuje bo mowi ze jestem jego zona i musze..

Polecane posty

Gość Chodząca Porażka

Jestesmy po ślubie dwa lata. Poznałam go gdy mialam 15 lat. Wyszlam za mąż mając 17. Musialam sie do niego wyprowadzić co ojciec sie nade mna znęcał fizycznie i psychicznie. A zeby móc u niego legalnie mieszkać musialam byc jego zona. Matka sie zgodzila na nasz ślub. Moj "mąż" mieszka sam. Ma 26 lat. Ja bede miala w grudniu 18. Nigdy nie Robilam tego z nim (byl moim pierwszy chlopakiem). Choc jestesmy ze soba trzy lata ja po prostu nigdy nie bylam gotowa. A teraz on mnie zgwałcił juz 6 razy. Za każdym razem Naprawe nie chcialam. Ale przeciez jestem jego zona... Z deszczu pod rynne. Nie chce z nim juz byc, choc wiem ze dzieki niemu nie musze mieszkać z ojcem to nie kocham juz go za to jak mnie traktuje. Chce od niego odejść po skoczeniu 18stki ale tak naprawde nie wiem co robic. Do domu nie wroce a nie mam gdzie pojsc nie mam nic. W szkole nikomu nie powiem bo sie wstydzę.. Gdzie moge sie zglosic.. Nie mam zadnego wyjscia. Tak mi zle.. :(

Gość Boratka
Prowo chyba?

Gość idiotyczne prowo
Jeśli naprawdę masz taki problem, to po chooj przychodzisz z tym na forum "Życie erotyczne"? dla takich spraw są inne działy Kafeterii

Gość Boratka
Ciekawa bo w niejednym domu pewnie taka sytuacja na porządku dziennym

Gość Chodząca Porazka
Czemu miałabym robic prowokację? Po prostu weszłam tu kiedys pisalam z ludźmi na ogólnym itd potem w korespondencji prywatnej. Na erotycznym ponieważ siedzi tu duzo ludzi. No nie wiem. Widze ze sie nabijacie wiec zamykam temat

Gość wyszukiwacz kur e w
Jestesmy po ślubie dwa lata. Poznałam go gdy mialam 15 lat. Wyszlam za mąż mając 17.. a w grudniu bedzie miala 18. toz to sie k u r w a d u p y nie trzyma. to ile u tej p i z d y trwa rok?? trzy lata??

Po 1 ślub trzeba skonsumować, jeżeli się tego nie zrobi to jest nieważny (z tego co ja wiem). A po 2 jesteś młoda i powinnaś poznać kogoś innego z kim czułabyś się bezpiecznie. Za dużo Ci nie pomogę, ale życze Ci powodzenia.

Prowo czy nie ale gwałt jest gwałtem w małżeństwie czy też bez niego. Zajmuje sie tym najbliższa komenda policji a jeśli to zapadła dziura to od razu najlepiej uderzać do jakiejś większej jednostki w większym mieście.