Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila32+

facet luzak i imprezowicz-jak zyc?wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość kamila32+

Poznałam faceta,zarąbisty jest.Jedyne co mnie zastanawia jak zyc dalej z kimś kto wiecznie jest wesoły,nastawiony by chwytac zycie garsciami,tu impreza,tam impreza,mecz,gry ,kino.... nie powiem ze mnie zaniedbuje,ale to jak jest zalezy tak naprawde odemniebo pozwalam mu na wyjazdy na mecz,wychodzi na imprezy,zawsze ma ochote bym tez szła i nie boje sie niewiernosci tylko zastanawia mnie czy z tego siewyrasta?jiedy?jak zrobic by byc razem ze soba a z drugiej strony nie ograniczac go....nie mieszkamy razem,jestesmy rok i ogólnie jest fajnie ale myslę o dziecku,o slubie a on mówi ze przeciez na imprezy mozemy chodzic gdy bedzie pasowało a mecze zawsze mozna wczesniej zaplanowac i ok... macie takich facetów?znacie....?czekam na opinie

Gość trudno oceniac
ale oby nie był tak, że to niedojrzałosc:) Imprezy są fajne. Nie wszystkie;) I miło się je wspomina. Meczy nie lubię. Nudzą mnie. Co innego jazda figurowa;)

Gość Aeliah
Kazdy imprezowicz w koncu sie zestarzeje:) Jesli on mowi , ze pogodzi wszystko i dziecko i imprezy i mecze to nie masz sie czym martwic. Na imprezy chodz razem z nim. Facet potrzebuje widocznie adrenaliny, lubi jak cos sie dzieje. Ja sama jestem takim typem czlowieka, nie umiem zyc tak zwyczajnie, ale to nie jest powod do zmartwien dla tej drugiej strony, Co innego jesli na imprezach duzo pije, chodzi do kasyna, uprawia hazard, spotyka sie z panienkami. Wtedy nalezy go sobie odpuscic. Z tego co piszesz Twoj facet jest w porzadku:)

Gość trudno oceniac
Imprezy są fajne:) Każdy je lubi. Potem może nie ma z kim, gdzie. Jest dom,praca, nuda. Niekażdy lubi to samo np ktoś operetkę drugi przyśpiewki i już nie pójdą na imprezę:) Ale wystawy (fotografii, malatsrwa) to każdy lubi. Targi sukien ślubnych bywałam;)potem nie miałam z kim. Bo niekażda lubiła. W kasynie był mój kolega, ale go wyprosili bo nie miał odpowiedniego ubrania:d jak był we fr czy szwajcarii jakos tak. Po francusku go wyprosili. Bylismy w klasie maturalnej;) wtedy Do casyna bym poszła, bo nie byłam:) Lubie grac w szachy i karty- czesto wygrywam:)

Gość kamila32+
nie moge mu nic zarzucic bo jest fajny ale jak to wrzucic w zycie...no jak,ja będę z niemowlakim w domu ,on na imprezie...co zrobic by zwolnił lecz go nie ograniczac...

Gość trudno oceniac
jedyna rada: dziecko w chuste i razme z nim na impreze:) idz

Gość jak można w dzisiejszych
czasach myśleć o dziecku z typem z którym się nawet nie mieszkało? :O i to po rocznym związku dwojga dorosłych ludzi. Wiesz, że jest duża szansa iż wspólne zamieszkanie pokaże jaki on jest naprawdę i zauroczenie się sypnie :P

Gość Padre Donovann
aby poznac człowieka nie trzeba z nim mieszkac Z drugiej strony jak dobry aktor..to bedzie do konca dni grał dobrego męża i ojca:)

Gość kamila32+
chyba mnie xle zrozumieliscie...nie chce miec teraz dziecka,wczesniej chce tez przed slubem z nim zamieszkac.Tez mysle ze zamieszkajac z nim wiele rzeczy samyh ie zweryfikuje ale zastanawiam sie jak zyc z takim kims by go nie ograniczac a z drugiej strony by czuc sie kochana...

Gość dont cry
On nie zwolni,zawsze będzie go kręciło życie towarzyskie.Póki jeszcze nie jesteś zaangażowana w ten związek to odejdz,pózniej będzie gorzej.Ja miałam takiego mężczyznę,5 lat zmarnowanych na obietnicach, było dobrze w tygodniu w weekendy znowu był sobą.Nie zmienisz go.

Gość kamila32+
loda?

Gość kamila32+
podszyw

Gość ten facet jest zajebisty
lepszy taki niz zamulacz wiecznie siedzący w domu.

Gość 1sloneczko1
A ja się zgadzam z 'dont cry', on nigdy się nie zmieni, a czy sama chcesz miec takiego partnera u boku juz sama musisz zdecydowac. Ja zdecydowałam dopiero po 4 latach - ze NIE, nigdy wiecej. Tydzien spedzalismy razem, bylo wszystko fajnie a przyszedl piatek to juz byl stracony - kumple , imprezka, alkohol, wtedy ja sie nie liczylam i zawsze to bylo dla niego wazniejsze, nieraz zawalil rozne rzeczy bo byl wlasnie taki rozrywkowy.

Gość fhfhf
kamila32+ - jesli potrafisz sie pogodzic z tym ze beda inne kobiety poza toba to bedzie dobrze w przeciwnym wypadku uciekaj bo bedziesz cierpiala

Gość membaris
A ja właśnie z takim typem żyje, już od 13 lat... Powiem w skrócie... Impreza + alkohol = zdrada! Imprezowicze żyją chwilą. Twierdzą, że nigdy by nie skrzywdzili ukochanej osoby itd. Jednak gdy do tego dochodzi obiecują poprawę, która ZAWSZE trwa tylko do kolejnej imprezy... Co się na nich dzieje... cóż kwestia zaufania, że nic "złego" hehehe ;) Osobiście nie uczestniczę już w takim stopniu w życiu towarzyskim, nie mam siły ani ochoty, zwolniłam tempo, a moja druga połówka dalej pruje do przodu w imprezowym wyścigu. Zycie z imprezowiczem wcale nie jest takie fajne jak może się wydawać, szczególnie gdy w końcu imprezy stają się nieodłączną częścią każdej wolnej chwili :( Przykro mi :(

Gość offerma to kobieta
:O:O

Gość membaris
Żeby nie bylo nudno trzeba zrównoważyć te dwie rzeczy imprezy i święty spokój. Wiadomo, że nadmiar jednego lub drugiego po jakimś czasie staje się właśnie nudny ;)

Gość mylisz hormony
Facet potrzebuje widocznie adrenaliny, lubi jak cos sie dzieje. mylisz adrenaline z dopaminą

Gość mylisz hormony
nie licz na to że imprezowicz będzie chciał dziecko. to ogranicza imprezy

Gość gość
no świetnie ;) właśnie takie kobety mnie rozbrajają. Wzięłaś faceta rozrywkowego pełnego wigoru a ty siedzisz w domu i szlochasz nad swym losem. Teraz będziesz po trochu go ograniczać żeby był w domu w weekendy a on będzie z tego powodu coraz bardziej nieszczęśliwy. Czemu kobiety chcą zmieniać facetów. Założe się że twój facet nie chce Ciebie zmieniać. Dokonałas złego wyboru a bedziesz obwiniać jego..