Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krótkowłosa

Ścięłam włosy i mam ochote sie zabic bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość krótkowłosa

Miałam włosy długie, blond za łopatki. Rozdwajały sie troche wiec postanowiłam ściąć jakies 3 cm. Oczywiscie fryzjerka obcieła mi włosy tak ledwo za ramiona. Zawsze nie byłam zbyt urodziwa ale te długie włosy dodawały mi urody. Teraz w takich krótkich czuje sie jak najbrzydsza dziewczyna na świecie. Nie wiem co robic...

Gość co bo ja niiie wiemmmm
zabic się ale masz problem włosy urosną

Gość kaczka dziwaczkaaaaa
na pewno przesadzasz:) a skoro byly zniszczone to tym lepiej, ze scielas. i szybko odrosna, nie martw sie

wylij foto to ocenie:D

Gość krótkowłosa
No ale ja mam tak jakos psychike zjechana że zawsze uważałam się za brzydka (nie tylko ja). Z tego powodu byłam bardzo wstydliwa. W długich włosach mniej się wtydziłam bo one jakby troche mnie zasłaniały (nie chodzi o twarz) a teraz... czuje sie jak najgorszy pasztet.

Gość 56789ukyjh
nic tylko czekac i cieszyc sie ze idzie zima, robi sie wczesnie ciemno i mozna chodzic w czapce. i doskonale cie rozumiem bo tez mam dlugie blond wlosy i gdy mam rozpuszczone czuje sie ladna i sexi, a gdy zepne w kucyk to jestem nijaka. a jestem naturalna blondynka i mam blada twarz i niewyrazne rysy twarzy. mowi sie ze wlosy to 50% urosy, u mnie jakies 90%

hej jak sie matrwisz to naprawde wyslij mi fotke i ci powiem jak jest:) skrzynka000@tlen.pl

Gość 56789ukyjh
*urody

Gość VIVII
Pamiętam jak ścięłam moje długie za stanik włosy do łopatek (podobna historia, fryzjerka wiedziała lepiej ile to jest 5 cm...) Wracałam do domu i patrzyłam z przerażeniem na swoje odbicie w witrynach sklepowych, po powrocie do domu ryczałam strasznie, wyżalając się mojemu aktualnemu mężowi jak to strasznie wyglądam i że nie chce mi się żyć. Szok szybko minął, przyzwyczaiłam się do nowych włosów i stwierdziłam że wyglądam dobrze - jak włosy są krótsze łatwiej z nich ułożyć różne fryzury, stworzyć wrażenie, że jest ich wiecej. Nie łam się, ochłoń, kup okrągłą szczotkę i znajdź sposób na układanie fajnej fryzury. Włosy zawsze nie wyglądają zbyt dobrze tuż po obcięciu, za 2 tygodnie będą dużo fajniejsze. Nie łam się!

Gość krótkowłosa
Czekaj kaczka... zaraz ci wysle...

ok. ja 2 tygodnie temu mialam wlosy prawie do pasa i scielam tak, ze ledwo co konski ogon moge zrobic. na poczatku szok, ale potem stwierdzilam ze przynajmniej wkoncu wygladaja ladnie i zdrowo te wlosy. tez chyba lepiej wygladalam w dlugich, ale nie narzekam mimo wszystko. szybciej sie je suszy:D

Gość krótkowłosa
Wysłałam...

Gość nie obrazaj starych lisow
nie martw sie czasem jak fryzjerka ulozy wlosy to pozal sie Boze jak sobie umyjesz i sama ulozysz to bedzie OK :)

Gość wesele kiedy
phi....mnie raz fryzjer obcial na pazia......... to dopeiro bylo