Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noorra

OBIEKTYWNE OPINIE!

Polecane posty

Gość noorra

Proszę o ocenę sytuacji.Wieczór z facetem,jest miło przyjemnie,a ja wyjeżdżam z tekstem na temat jakiejś laski,kieruje mną NIEUZASADNIONA zazdrość,psuje atmosfere,strzelam focha,mój facet jest już zdenerwowany,idę napić się wody,on podchodzi wytrąca mi butelkę z reki,próbuje mi tłumaczyć,uspokaja się,ale po chwili jest znów agresywny,nie potrafimy się porozumieć,ja czuje się obrażona,nie przyjmuje jego przeprosin.Idę spać,on idzie się przewietrzyć.Nastepnego ranka,nie odzywamy się,w końcu ja zwracam się do nigo w chamski sposób,a w niego wstępuje diabeł wcielony,zaczyna mna szarpać,zachowuje się jakby chciał mnie pobić,robi się mega awantura,ciągnie mnie za włosy,ja nie jestem dłużna,jakiś koszmar,trawa to wszystko z godzinę.Potem musimy jechać na ważną imprezę rodzinną,ja już nie mam sił,ale jedziemy,oczywiście w miedzy czasie on mnie za wszystko przeprasza.No i co ja mam w takiej sytuacji myśleć???

Lepiej rozstańcie się bo razem możecie stworzyć jedynie patologie.

Gość gwoli wyjasnienia...
co my myslimy? a co ty o tym myslisz? to dla ciebie normalne zachowanie, na zasadzie, kto sie czubi ten sie lubi? to zycze wszystkiego najlepszego?

Gość noorra
jestem w szoku i nie wiem co myśleć...oboje jesteśmy do siebie bardzo przywiązani emocjonalnie.Wiem że to chora sytuacja nie wiem jak to się mogło stać,czyja wina?

Gość noorra
Riczard Alpert niestety jest podobnie:(

Gość taaaka
eminem wymiata

Gość noorra
help,porzebuje rady,nadal nie wiem co mysleć???