Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaaaaaaa

Znacie jakieś fajne sklepy z ubraniami w krakowie? :)

Polecane posty

Gość paulinkaaaaaaaaaaa

Znacie jakieś fajne sklepy z ubraniami w krakowie? :)

No ze sklepami stacjonarnymi bywa różnie, dlatego jestem zdania, że najlepiej jest szukać ubrań w necie. Dzięki temu można nie tylko znaleźć fajne ciuchy, ale też sporo zaoszczędzić. Na przykład ja ostatnio się zarejestrowałam na stilago.pl - to taki klub zakupowy, gdzie można markowe ciuchy kupić nawet o 70% taniej.

Gość Anita_kwiecien
Ja najwięcej ubrań w tym roku to zamawiałam od sklepu online Lejdi www.lejdi.sklep.pl . Tu zawsze można coś znaleźć, a to jakąś fajną dziadzinową sukienkę, a to sweterek...no i mają bardzo porządne torebki do noszenia na codzień. Po raz pierwszy kupiłam sobie torebkę, która mi się nie rwie...

Gość gość
Z ubraniami jest w bród, ale z dodatkami jest już problem. Ostatnio musiałem sie mocno nagimnastykować, żeby znaleźć fajne, modne oprawki. A skonczyło sie na tym, ze i tak zamawiałem przez neta. Polecam galeriawidzenia.com , tam mają całkiem godny wybor.

Gość gość
Dziewczyny, jeśli szukacie fajnych ubrań w atrakcyjnych cenach, zajrzyjcie na https://www.limango.pl/ . Mają bardzo dużo promocji a osoby, które należą do klubu mają dodatkowo dostęp do różnych ofert specjalnych.

Gość gość
a moga byc second handy i odziezs posklepowa? Szukaj tych ktorzy zaopatruja sie w www.wilowscy.pl/ - oni maja dobre ciuchy.

Gość gość
Ja wprost „zakochałam się” w ofercie Butik Lavend. Sklep znajdziesz przy ul. Zwierzynieckiej 21 w Krakowie. Oferują wysokiej jakości ubrania biznesowe, eleganckie sukienki idealne na firmowy bankiet, klasyczne czółenka (sklep promuje polskich projektantów). Ostatnio udało mi się tutaj kupić bardzo ładną, czarną sukienkę Rafaello.

Gość gość
Od siebie dorzucam https://www.limango.pl/ - buty do wyboru, do koloru :) poleciłabym może jakieś konkretne, ale nie wiem do czego szukasz, bo jednak bieganie i spacer lub górska wycieczka to zupełnie różne sprawy!

Gość saaaaeeww
Ja wprost „zakochałam się” w ofercie Butik Lavend. Sklep znajdziesz przy ul. Zwierzynieckiej 21 w Krakowie. Oferują wysokiej jakości ubrania biznesowe, eleganckie sukienki idealne na firmowy bankiet, klasyczne czółenka (sklep promuje polskich projektantów). Ostatnio udało mi się tutaj kupić bardzo ładną, czarną sukienkę Rafaello.

Gość martas33
W tym roku zaczęłam pracę w dużej korporacji, gdzie nie mogę pozwolić sobie na swobodny strój (wcześniej pracowałam w szkole jako nauczycielka i niekoniecznie musiałam ubierać się formalnie). Koleżanka doradziła mi Butik Lavend (http://lavend.pl/pl/i/Kontakt/15). Mają naprawdę duży wybór pięknych, klasycznych ubrań damskich.

Gość gość
Ja prowadzę firmę i koleżanka poleciła mi Butik Lavend zlokalizowany przy ul. Zwierzynieckiej 21 w Krakowie (jestem z okolic Krakowa). Ostatnio kupiłam u nich kilka naprawdę ładnych, eleganckich żakietów. Teraz rozważam zamówienie odzieży firmowej dla pracowników, bo w sklepie mi zaproponowano taką możliwość.

Gość gość
Płaszcza na wiosnę w ładnym, łagodnym, pastelowym różu kupiłam sobie parę dni temu w Szafa Lilly. Sklep jest na Długiej, dokładny adres i oferta jest na ich profilu facebookowym ( https://web.facebook.com/szafalilly/?_rdr ). Mają duży wybór, są to w dużej części polskie produkcje i też myślę, że cennik mają bardzo przystępny. Zwłaszcza że ubrania robią wrażenie solidnych, raczej na lata, a nie na jeden sezon.

Gość gość
A może po prostu porpsić żonę o zrobienie listy prezentów? Mój mąż chce, żebym zrobiła taką listę nidrogich rzeczy, tak za ok. 50 zł, bo zbliża się Dzień Kobiet. Najpierw nie chciałam tego zrobić, bo wole niespodziankę, ale z drugiej strony przecież i tak nie wiem, co on wybierze, a może dzieki temu dostnę to co mi się podoba ;) Najbardziej marze o takiej bransoletce https://www.limango-outlet.pl/destellos/bransoletka-z-krysztalkami-swarovskiego-4494789 , więc chyba dam ją na szczycie listy :p

Gość gość
W grudniu dużo sobie ciuchów kupowałam i sporą ich część w butiku Szafa Lilly. Mam stąd na przykład kardigan i torebkę. Akurat udało mi się dobrać jedno pod drugie, fajny zestaw powstał. Dużo dobrej klasy ubrań, które są też wygodne w pielęgnacji – prasowaniu, praniu, nie widzę żeby się sweter jakoś niszczył póki co.

Gość simpleplann
Moim ulubionym sklepem jeśli chodzi o modę damską, a zwłaszcza sukienki jest ostatnio Lejdi – www.lejdi.pl. Mają bardzo duży wybór i są to modne, aktualne wzory i trendy, a nie jakieś wyciągnięte z lat 90 tych, które wisiały na straganach na stadionie X lecia ;P Czasem jak przeglądam niektóre sklepy online to właśnie takich ubrań bez kształtu i bez pomysłu to jest sporo.

Gość gość
Jak już chcę sobie kupić coś nowego i jestem świeżo po wypłacie to jadę na Kleparz do Szafa Lilly. Super klimatyczne miejsce, duży wybór ubrań na każdą okazję i też dla kobiet w każdym wieku i o każdym rozmiarze. Ja modelką nie jestem, mam dużo krągłości jak to na matkę dwójki dzieci przystało i tutaj bez problemów mogę znaleźć ładne, stylowe ubranie na siebie. Więcej info o ofercie, promocjach i adres jest na ich stronie facebookowej – www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr

Gość gość
Polecam sklep Szafa Lilly na Długiej. Mają rzeczy dla nastolatek, ale też dla takich starszych 30 letnich pań jak ja ;-) Bardziej eleganckie sukienki, ale też spódnice i bluzki do noszenia na co dzień, także gama wyboru jest dość zróżnicowana. Najlepiej to sobie w ogóle przejrzeć ich facebooka – www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr . Tam jest sporo zdjęć, są też informacje o promocjach, jakiś wyprzedażach i tak dalej.

Gość gość
Niezłe ubrania mają w Szafa Lilly. Jestem tam ostatnio średnio raz na tydzień, ciągle mają coś nowego, często wymieniają towar, także trzeba być czujnym. Teraz z tego co widzę wchodzi już kolekcja wiosenna, bardzo mi się zwłaszcza płaszczyki pastelowe podobają. Jak wyglądają to można przez FB sprawdzić, są na ich profilu zdjęcia ( www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr ).

Gość gość
Zerknijcie sobie na stronę klubu zakupowego Limango https://www.limango.pl/ . Mają dużo cyklicznych wyprzedaży, markowe produkty od różnych producentów i duży wybór. Można tam kupić ubrania dla całej rodziny, buty, zabawki i akcesoria do domu. Ja kupiłam tam kilka dni temu krzesła do kuchni. Wcześniej zamawiałam też ubrania dla córki.