Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyszka879

zadał mi tyle cierpienia czas na zemste...radzimy

Polecane posty

Najlepsza zamsta jest usmiech na twojej twarzy, zadowolenie z zycia, plany na przyszlosc...Daj spokoj facetowi, niech sobie zyje jak chce:)

Nie zniżaj się do poziomu asfaltu pokaż , że masz klasę...

Gość Aeliah
Na prawdziwa zemste bedziesz musiala troche poczekac. Moj ex byl wstreny i podly a mimo to slepo go kochalam, w koncu sie rozstalismy, bo juz nie moglam zniesc tego co wyprawial. Pol roku potem poznalam super faceta, zamieszkalismy razem, bylo mmm:D A ze ex byl razem ze mna w grupie na studiach to co nieco mu sie o uszy obilo i zaczal znow sie o mnie starac. Plakal, klekal stawal na glowie zebym tylko dala mu szanse i to byla wlasnie zemsta. Na kazdej imprezie patrzyl na mnie, na to jak dobrze mi z tym drugim. Poza tym nie wiem czy juz w Polsce sa takie specjalne firmy ktore oferuja zemste na facecie, w USA to bardzo modne:)

Gość BOBOAA
zapomnij i bąź szczęśliwa. to najlepsza zemsta

Gość atopo
tak ,najlepsza zemsta na facecie to byys byla szczesliwa, szlag go trafi , ja tez myslalam jak sie zemscic zmienilam sie, zaczlelam bardzo o siebie dbac, cchial wrocic przyjelam drania ,ale teraz to on o mnie zabiegaa , i jest zazdrosny a nie ja, ja wychodze spotykam sie z przyjacilmi a on teraz siedzi zkomorka w lapie i pisze smsy jak bardzo teskni i ciagle pyta gzie jestem i co porabiam, nie ja! role sie odwrocily niech poczuje sie tak jak ja kiedys a jak i sie to znudzi zostaiw go dla innego tak jak on to kiedys zrobil:)

Gość atopo
wrocilam do niego by sie zemscic za to co mi zrobil dran, moze nastepnym razem sie zastanowi nad tym zanim skrzywdzi kogos

Gość do atopo
ty sie na nim wcale nie zemściłaś, to ty cierpiałaś kiedy cię zostawił, i kiedy się pojawił szybko zgodziłaś się z nim być. to nie zemsta, to hipokryzja, i zaniżone ego spowodowało, że znów z nim jesteś. oboje prowadzicie gierki, ale na gierkach nie opiera się miłość, a już w żadnym wypadku AKTY ZEMSTY.

Gość Paskal wie systko
Powiedz ,zeby zrobil Ci minetke, a gdy juz zacznie robic, to pusc pierdaka :)

Gość tytryytry
tak ,najlepsza zemsta na facecie to byys byla szczesliwa, szlag go trafi , ja tez myslalam jak sie zemscic zmienilam sie, zaczlelam bardzo o siebie dbac, cchial wrocic przyjelam drania ,ale teraz to on o mnie zabiegaa , i jest zazdrosny a nie ja, ja wychodze spotykam sie z przyjacilmi a on teraz siedzi zkomorka w lapie i pisze smsy jak bardzo teskni i ciagle pyta gzie jestem i co porabiam, nie ja! role sie odwrocily niech poczuje sie tak jak ja kiedys... - ale mi to zemsta. zemsta kosztem samej siebie, oszukiwanie siebie i innych i w dodatku ciągłe udawanie że jest tak a nie inaczej. jak cię zostawi to znów będziesz ryczała i wtedy zastanów się, czy byłaś z nim jak twierdzisz tylko dla zemsty, czy po prostu udajesz zemstę a tak naprawdę zależy ci na nim a w taki sposób możesz z nim ukrywając żal i ból pod przykrywką rewanżu.

Gość Monisia:)
czytając to już sama nie wiem czy lepsza jest zemsta za zadane nam cierpienie czy po prostu nie zniżanie się do poziomu ludzi którzy nas krzywdzą