Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_cockroach

Podniecją mnie całujący się faceci

Polecane posty

" u mnie chińczyków mnóstwo się kręci .' jak zazdroszczę, pewnie nie powiesz skąd jesteś? "no właśnie to yaoi wzięłam za mange . nie kolekcjonuje linków do filmów i nie oglądam po kilka razy tych samych ." szkoda

wielkopolska :) . czy ja wiem czy jest czego zazdrościć , tylko ci młodzi są jeszcze w miare . no ale co kto lubi . ja zdecydowanie bardziej wolne rase białą .

wielkopolska, fajnie ci, ja jestem z podlasia ostatnio jedna dziewczyna z lublina pisała że też tam takich mają. Tulko u mnie sama wieś "tylko ci młodzi są jeszcze w miare " a co, ze starszymi coś nie tak? "ja zdecydowanie bardziej wolne rase białą .'' u mnie drugie miejsce:P

Hayley ty też z Lublina?? No nie mówcie bo zaraz mnie zazdrość weźmie normalnie Dlaczego akurat ja musiałam się urodzić w Białymstoku???

U nas to normalnie wszyscy sa, Japonczycy, Chinczycy, Turcy, Hiszpanie (a przynajmniej dziewczyny:P) i rozni ciemnoskorzy, nie wiem z jakich krajow ;)

u mnie ruscy i białoruscy chińczyków, japończyków, turków nie ma "blue , jak się starzeją to robią się brzydcy ." masz zdj? Plis, plissssssssssss

blue , hahah , nie mam , nie robię im zdj ;) . generalnie to u mnie mają sklep i jest w nim jeden przesłodki sprzedawca chińczyk , i jest w miare wysoki . właśnie sobie o nim przypomniałam :D . ale na jakiegoś Hiszpana bym się skusiła :P .

"ale na jakiegoś Hiszpana bym się skusiła ." mnie hiszpanie kiedyś kręcili, teraz wolę japończyków "Luz_Viviana , laski to większość ludzi kręcą ." u mnie dziewczyny na ostatnim miejscu najpierw jest mężczyzna: mężczyzna potem jest mężczzyna: kobieta a potem dopiero dwie laski;P

Gość rhfedhfgjfgjfgj
Mnie też niesamowicie podnieca widok calujących sie facetów.. Jak widze to mam aż gęsią skórkę np. to http://www.youtube.com/watch?v=wYGxNf7M2eM jezu chryste... ciągle oglądam te filmiki, chyba sie przegrzeję

Gość gość
widze ze nie tylko ja tak mam 😭

Gość gość
ALE PEDALSTWO SIĘ SZERZY W JAPONII :O

Gość edrgtfy
zdziwilibyście się ile bab z polszy się tym jara,tylko nic nie mówią