Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_cockroach

Podniecją mnie całujący się faceci

Polecane posty

" K**wa, no jak ja pomysle ze moj facet moglby maczac fiuta w goownie innego to padam na ryj i zamykam buzie na klodke, tak zeby nic wiecej nią nie zrobic.}" a nie słyszałaś, że najpierw się robi lewatywę? " OMG!!! Japonczycy ❤️" OMG- TAK! ❤️

bo napisałaś "K**wa, no jak ja pomysle ze moj facet moglby maczac fiuta w goownie innego to padam na ryj i zamykam buzie na klodke, tak zeby nic wiecej nią nie zrobic. " jeśli nie robiłby tego będąc w ziązku ze mną tylko wcześniej to co za problem? Do tego czasu już by się wszystko dało zmyć:P

"Zmycie, zmyciem, ale moze po omacku szukałby u mnie miedzy nogami penisa i by sie zdziwił. " no jakby się mu za bardzo spodobało z mężczyznami, to rzeczywiście miałąbym problem :D "Zmycie, zmyciem, ale moze po omacku szukałby u mnie miedzy nogami penisa i by sie zdziwił. " też ich kocham, masz jakiś ulubionych? Ja lubię Akanishi Jin! mniam mniam mniam!

co takiego fajnego jest w Japończykach ? głównie oczy. lubię ten kształt. Jest taki... inteligentny, przebiegły Takie lekko przymrużone, i te kąciki Wadą jest że nie są zbyt wysocy, ja mam 176

Mi sie podobaja ich twarze, sa takie ladne;) u mnie ze wzrostem nie ma problemu bo mam tylko 162 cm:D

"Mi sie podobaja ich twarze, sa takie ladne" właśnie, to samo co u mnie! Chociaż słyszałam że przeciętny japończyk wcale nie jest ładny, a jedynie aktorzy wyglądają jak młodzi bogowie, a to dlatego, że po operacjach... Niemniej azjatycki typ urody to jeden z moich ulubionych:P Ładne oczy, małe noski, czoła nie za wysokie... zawsze są tacy... idealni

Mi sie wlasciwie nigdy nie podobali Azjaci, nie zwracalam na nich uwagi. Dopiero w tamtym tygodniu zobaczylam na imprezie takiego slicznego Japonczyka i sie zakochalam:D

"blue_cockroach mnie nie kręci manga " miałam na myśli yaoi w sensie dwóch japończyków, chociaż może to innaczej się nazywa, yaoi odnosi się tylko do książek i kartonówek:P "Dopiero w tamtym tygodniu zobaczylam na imprezie takiego slicznego Japonczyka i sie zakochalam" na dyskotece? Ja na żywo żadnego nie widziałąm, co najwyżej z TV, u mnie w mieście niestety najwyżej jakichś ruskich spotkać można czy z Ukrainy, a japończyków? Chyba ze świecą szukaj :P

u mnie chińczyków mnóstwo się kręci :P . no właśnie to yaoi wzięłam za mange ;) . nie kolekcjonuje linków do filmów i nie oglądam po kilka razy tych samych .