Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgmgngm

Pytanie w sprawie internetu

Polecane posty

Gość Mgmgngm

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie internetu z neostrady. Dzwonili dziś do nas i oferowali internet 1mega płatne dopiero po 3 miesiącach za 54 zł a założenie za 19 złotych. Ma ktoś ? A jeden mega to chodzi szybko ? Poleca ktoś ? Proszę o odpowiedź bo nie znam się na tych sprawach

Gość pedagogikaaaaaa
my mamy taki. dokładnie to 1,3 MB/s, placimy 64 zł(54zł to netto), predkosc taka sobie

Chyba sobie żartujesz.... ja też mam neostradę i też płacę 54 zł ale za 6 MEGA !!!! Co to jest 1 Mega..... weź sobie od razu 6!

Mój chlopak ma prędkość 1MB. Według mnie to tak średnio. Do przeglądania stron wystarczy ale filmu raczej nie ściągniesz.

Ale po co płacić za 1 mega 54 zł jak za tyle możesz mieć 6 mega? Ja mam szóstkę i nie narzekam, chodzi szybko i ściąga się też szybciutko.... więc polecam. Ja mam 3 miesiące zero zł, a potem 54 zł.

Gość Kapitan Bomba!!
w ogóle walnijcie się mózgi lamerskie towarzystwo !!!!! nie 1MB tylko 1 Megabit bando n00bów - prędkość łącza podaje się w Megabitach Mb lub Mbit MB czyli Megabajty to wartość prędkości downloadu i uploadu przy łączu 10Mb realny transfer maksymalny na download to 1,3MB/s wiec przy łączu 1Mb podziel sobie 1,3MB/s przez 10 = ok 135 kb/s jednym słowem transfer c.h.u.j.o.w.y.

Gość Mgmgngm
Właśnie też mi się wydawało że jeden mega to mało . . . Może moja mama jeszcze coś o 3MB mówiła . To ja już wogóle nie wiem jak z tym internetem będzie . . .

Kapitan Bomba nie musiałeś tego pisać. Raczej większość to wie.

Mówię Ci, jedź do tp, albo do Orangr gdzie są z neostrady i popytaj o 6 MB. To już jest fajna szybkość a te 54 zł to nie dużo przecież....

Gość Kapitan Bomba!!
widocznie nie wiedza bo pierdolą 3 po 3

Do 59 zł trzeba dodać jeszcze opłatę za linię telefoniczną.

Gość wekospeko
1 mega ? a to my mamy sredniowiecze ? jak mogli ci cos takiego zaoferowac ? szukaja jeleni ? Teraz to co najmniej 4 mega to minimum ;/

Gość Kapitan Bomba!!
potocznie to możesz o wypróżnianiu mówić, a jak mówisz o czymś konkretnym to używaj prawidłowych nazw, bo wychodzisz tylko i wyłącznie na lamera :]

Gość Mgmgngm
A jak już się weźmie ten internet to za tel się płaci tyle samo co zawsze czy więcej ?

Gość abonament telefoniczny
bez zmian

Gość abonament telefoniczny
coś się komuś nie podoba?