Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok,szok

problem z sexem, po porodzie

Polecane posty

Gość szok,szok

Kobitki pomóżcie, rodziłam naturalnie, rozcieli mnie, a teraz nie moge uprawiac sexu, jestem 4 miesiace po porodzie, wczoraj pierwszy raz próbowałam i lipa małżonek nie mógł we mnie wejsc, skonczyło sie na moim płaczu. Czy to mozliwe zeby mnie zle zszyli, czy to mój jakis uraz w głowie? Miała któraś tak? Co ja mam robić? Iść do lekarza czy jak?

Gość wiesz co mnie
2 miesiace po porodzie obecnie tez boli, bo mam wrazenie ze jest tam ciasno jakbym dziewica byla....i juz 3 razy seks i za kazdym razem to samo nie wiem czemu....ale daje rade wiec idz lepiej na kontrole do ginekologa a i wiesz uzywaj duzo nawilzajacego zelu bo jest naprawde calkiem sucho po porodzie, dobrze sie zabezpiecz zebys blokady psychicznej nie miala....no nie wiem co jeszcze

Gość szok,szok
Własnie byłam u lekarza, Na 8 tyg po porodzie, zbadał mnie i powiedział ze wszystko idealnie wigląda. Sama nie wiem, a naprawde chce tego, tylko jest ból okropny. Może se to ubzdurałam, sama nie wiem,

Gość mamachichi
my zaczelismy 6tyg po, pierwsze 2-3razy byly bolesne, a potem bez problemu, uzywaj duzo zelu nawilzajacego

za jakiś czas to przejdzie, a póki co właśnie może żel nawilżający pomoże. A wrócił ci już cykl miesiączkowy? bo jeśli nie to nic dziwnego, że można mieć za sucho ;)

bylas juz u gina na kontroli pewnie skoro juz 4 mce gdyby Cie zle zszyli zauwazylby;) zel nawilzajacy ,lampka wina na rozluznienie ,nastroj i maksimum podniecenia a bedzie dobrze

Gość szok,szok
Dziękuję dziewczyny, spróbuje z tym żelem, miesiączki mam juz w normie.

Gość wwwaaa
Tak jak poprzedniczki uważam, że to kwestia przyzwyczajenia.Dla mnie pierwsze 2 razy po porodzie były masakryczne ale potem się przemogłam i teraz jest ok.Musisz się na maksa rozluźnić.Żel bardzo wskazany.

Gość mjnhbgvggg
jestem 3c po cc i też bardzo bolało na początku, więc szycie nie ma nic dorzeczy, bez żelu ani rusz zwłaszcza, że karmię piersią

Gość porazka2
a jakich zelów nawilzajacych uzywacie??