Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmdeee

Szczerze co sadzicie o tipsach? Podobaja wam sie?

Polecane posty

Wypowiem się bo temat jest mi trochę bliski. Tipsów nigdy nie miałam, nie wszystkie wzory i warianty mi się podobają, ale nie mówię, ze wszystkie są ble, bo tak nie jest. To zależy jak są zrobione, czy pasują ogólnie do osoby i jej stylu. Ja od wielu już lat mam własne, naturalne, długie i zadbane paznokcie i śmieszy mnie jak ktoś mi wmawia, że skoro takie mam to pewnie nic w domu nie robię. Tu też się pojawiły podobne głosy... Otóż, za mnie mamusia sprzątała tylko gdy byłam bardzo małą dziewczynką, sama zmywam, piorę także ręcznie i wykonuję wszelkie inne czynności zwane potocznie sprzątaniem. I lakier nie odpryskuje mi nawet przez tydzień, a nie są to jakieś super lakiery, tylko takie zwykłe w cenie od 5 do 10 zł :P Wystarczy użyć na koniec dobrego utwardzacza lakieru i nie bez powodu wymyślono też rękawiczki lateksowe :P Jak ktoś nie umie w nich pracować to niech się przyzwyczai albo zawsze będzie narzekał, ze lakier odpryskuje.

Gość mi się nigdy nie
podobały

Gość almete
Podobaly mi sie na poczatku a teraz to wiocha ... Przestalam sobie robiac po tym jak zobaczylam babsztyla z tlustymi wlosami, wiszacymi gaciami na grubym tylku, we frotowych skarpetkach i klapkach na nogach z tipsami w jaskrawych kolorach :-P

Mi osobiście tipsy się nie podobają. Wolę zdecydowanie paznokcie naturalne - pomalowane lub nie - to już nie ma znaczenia ;) Chociaż muszę przyznać, że ładnie prezentują się pomalowane lakiero-żelem :) taki właśnie zrobiłam sobie niedawno (w razie czego mogę podać namiary na salon w Krakowie i opowiedzieć coś więcej ;) na mailu - nike.19@interia.eu) i była to na pewno dobra decyzja bo nie męczę się teraz codziennie z malowaniem paznokci... :))