Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmdeee

Szczerze co sadzicie o tipsach? Podobaja wam sie?

Polecane posty

Gość kmdeee

Jak w temacie.

Gość kmdeee
up uo

kiedyś mi się podobały ale coraz częściej nie.... to tak z żółtym złotem tylko na odwrót ;)

Gość żlekaaa
tipsów nie zakładam ale żel na swoich paznokciach owszem :P

Gość gynn
taak,ale krótkie takie naturalnie wyglądające :) frenc h... nie długie i tandetne szpony wieśniactwo do potęgi ;p

Gość Boratka
Nie

Gość fdsgdssdasfas
Nie

Gość joł jolka
nie długie naturalne paznokcie są dla mnie seksowne, mogą być i bardzo długie i będą wyglądały super, a tipsy nawet krótkie wyglądają wieśniacko

Gość przełam się, pomyśl
nie, są beznadziejne.

Gość chetniepomogeee
są okropne

Gość ROSALINA PACZEKO
Jeśli są zrobione ładnie u profesjonalistki to podobają mi się. Te za 6 dych u koleżanki w bloku NIE obojętnie czy naturalne czy strojne.

Mnie się podobają, ale TYLKO naturalne i nie zbyt długie, żeby nie rzucały się w oczy. Najgorsze są długie z brokatem i z jakimiś ozdobami. Zauważyłam, że tipsy już wyszły zupełnie z mody.

"Zauważyłam, że tipsy już wyszły zupełnie z mody..." Teraz wyszło z mody wszystko co może z kobiety robić kobiecą :) Teraz nosi się szare swetry, wielkie torby szmaciane i.. eh.. szkoda gadać. Wystarczy wejść do pierwszego sklepu i zobaczyć co wisi. Zachód :) Natura :) Tipsy fe, malijaż be :)

tipsy nie sa kobiece, kobiece sa ladne naturalne zadbane paznokcie a nie plastikowe szpony. zreszta zauwazylam ze faceci wcale tipsow nie lubia. najgorsze wg mnie sa te z ponaklejanymi badziewiami typu cekiny, kwiatuchy itd

"tipsy nie sa kobiece, kobiece sa ladne naturalne zadbane paznokcie a nie plastikowe szpony." Kwestia gustu. Tylko mając naturalne pomalowane ciężko cokolwiek robić w domu bez uszczerbku na paznokciu :) Nie każda kobieta może sobie pozwolić na luksus nic nie robienia. W tipsach jednak można zmywać, prać, sprzątać i nic się nie dzieje. Też kiedyś miałam piękne, długie naturalne paznokcie... Teraz mamusia już mi nie sprząta :)

Nigdy nie podobały mi się sztuczne paznokcie, tipsy, żele itp. dziwactwa. Nigdy nie miałam w/w i nie zamierzam w to inwestować. Do kogoś tam wyżej: zazwyczaj mam długość paznokcia sięgającą do opuszka palca, często nawet krótsze, jakiej długości bym nie nosiła ZAWSZE sprzątam, zmywam, piorę, prasuję, czyszczę i inne cuda wianki i po samej sobie oraz wielu moich znajomych widzę, że jak się chce - można.

A mam takie pytanie techniczne: dlaczego na większości zdjęć z "pazurkami":O palce są zawsze takie naoliwione?

Gość dzuliettttt
bo po zrobieniu tipsów przeciera się je takim specjalnym płynem który utwardza żel.

"ZAWSZE sprzątam, zmywam, piorę, prasuję, czyszczę i inne cuda wianki i po samej sobie oraz wielu moich znajomych widzę, że jak się chce - można" I lakier Ci nie odpryskuje ? Bo mi tak obojętnie czy używam sephora czy Chanel.

a mi tam się podobają :) tylko nie jakieś 10 centymetrowe łopatowate szpony :)jeśli są porządnie wykonane wyglądają bardzo naturalnie.

Gość życiowa decyzja
Miłam tipsy ponad 5 lat Teraz mam swoje, naturalne Wszyscy mówią "po co zakładałaś "---> masz piękniejsze swoje :D