Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anyway

BABSKIE PISANIE - warsztaty pisarskie i scenariopisarskie TYLKO dla kobiet

Polecane posty

Gość anyway

Rusza pierwsza edycja warsztatów pisarskich i scenariopisarskich TYLKO dla kobiet. Wyjątkowa oferta dla kobiet, które chcą opowiedzieć w formie opowiadania, powieści albo scenariusza swoją historię. Dlaczego BABSKIE PISANIE? Bo pisanie jest czynnością tak intymną, jak demakijaż. Wydobywa spod warstw podkładu i pudru to, co chcemy ukryć. Bo pisanie jest czynnością tak osobistą, jak bielizna. Pokazujemy ją tylko najbliższym, lecz nie lubimy się nią dzielić. Bo pisanie jest czynnością tak głęboką a wstydliwą, jak pożądanie. Rodzi nieznane pragnienia, budzi uśpione zmysły i fantazje. Bo pisanie jest kreacją tak wewnętrzną, że jego uzewnętrznianie wymaga szczególnej atmosfery. Wymaga bliskości i zaufania. Wymaga szczerości i prawdy. Dlatego babskie pisanie. We własnym gronie możemy powiedzieć i napisać więcej. Bez zbędnych gier. Bez lęku. Bez udawania. Wiarygodnie. Radykalnie. Odważnie. Jeśli wahasz się, zajrzyj tutaj: www.bahamafilms.pl Naprawdę nauczysz się pisania. Jeśli tylko znajdziesz dyspozycję w sobie.

Gość baly-bina
fajny pomysł.

Gość fghnjmk
nie fajny Cena warsztatów to 1500 zł. Dla studentek ZNIŻKA 10%.

Gość joł jolka
jesteś kinga rusin?

Gość llooppii
coż 1500 zł za tyle godzin, sądzę że to rozsądna cena.

Gość Ukradles mi pseudo :)
53 zł za godzine zajec w kilkuosobowej grupie? :P

Gość co to za seksizm ja nie mogę
I potem się dziwicie, że szefowie traktują kobiety protekcjonalnie, a dział literatura kobieca w bibliotece oznacza romansidła. Jaki puder, jaki demakijaż? To Twoim zdaniem wszystko, co interesuje kobiety, zwlaszcza te o jakichś zapędach artystycznych, które chcą pisać, tworzyć? Ciekawe czego się u Was nauczę, pewnie pisania dalszych części przygód Judyty.

Gość Ukradles mi pseudo :)
Tez sadzac po opisie wydaje mi sie, ze to warsztaty grafomanstwa :D

Gość dsjhdskjhjhsd
zapisałabym sie chetnie ale nie za taką cene - Cena warsztatów to 1500 zł. pogieło was???????