Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmeczona2010

Za ile kasy wybaczysz zdradę?

Polecane posty

Gość Zmeczona2010
Taa ale póki co to był jedyny który mi sie tak strasznie podobał:) Alez sie cieszyłam że go poznałam. Po prostu był strasznie w moim typie. Znalazłam dwa fajne cytaty:] "Mylić się jest rzeczą ludzką, wybaczać - psią" "Za pieniądze możesz kupić psa, ale nie machanie jego ogona"

Gość solenten
Wiecie, to całe zachowanie można też potraktować z innej strony. Wiadomo, że każdy związek kiedyś nie będzie taki jak na początku. Wychodząc z tego założenia, wyobrażę sobie, że mam na prawdę tyle pieniędzy, że nie muszę się liczyć z nikim. Wtedy stały związek byłby tylko zachcianką, kaprysem.

Gość Zmeczona2010
Znalazłam dwa fajne cytaty "Za pieniądze możesz kupić psa, ale nie machanie jego ogona" "Mylić się jest rzeczą ludzką, wybaczać - psią" Pierścionki są ładne, auto funkcjonalne ale do tego trzeba miec stalowe nerwy. Oby mi przeszło, dopiero 3 tygodnie minęły ale przynajmniej jego nie załuję, jedynie tego jego szczęscia. Wiem, mądre nie ejst zazdroszczenie takiego zdrajcy jakiejś głupiej sprzedajnej dziewczynie ale zawsze to jakieś wyładowanie:]

Gość jijii
nie wybaczę

Gość nosz co za qrew
liczyła na to, że żona zdrady nie wybaczy i tym sposobem uda jej sie rozbi c rodzine...

Gość hytttt888888888
balblabnlabalabla

Gość kllklklkllk
.,.,.

Gość FAJNY PYTONG
za 100000000 zł

Gość FAJNY PYTONG
czemu to zjebane forum nie dziaaałaaa!!

Za pieniądze zdrady sie nie wybacza. Ja tez siede w ciepłym domu, a na przeciwnym krancu stolu siedzi facet, zwany dalej (jeszce ) moim meżem , i śle jej te sms, słucha rzewnych : "Napis prosze krótki list, i temu podobne bzdety" Słucha ...ale nastapił pzrełom..wiecie co, nakupował wafelków..Oj musiała mu owa lalunia coś powiedizeć by go moze spławic...małymi kroczkami..hehe....A niech źre ciasteczka, niech ma lelech ak bęben ... Nie wiadomo ile będzie stekał i jęcał jej na profilu nk, telefonie...ale mysle, ze małzenstwa z nia sobie nie wysteka. Własnie mu przyłała sms. ...Jak go rzuci ,to on nie struchleje. Kiedy patrze jak on słucha tych ckliwych piosenek o miłosci, rozpieprzonym sercu itp. to..... juz mnie tak cholera nie zzera. zaczynam sie przyzwyczjac do tej baby w jego zyciu, co mie wreście zwalnia z nadmiernej troski o niego (matkowania) i nie obwiniania się o wszystko. Siediz , pisz edo niej sms głosno pierdząc z zadowolenia......

Po 1 . Nikt mnie nie proponuje wybacenia zdrady, bo mój mąz uwaza to za normalne , ze ma babe w internecie , pisze sms -ki, dlej chyba podpisujefoty na jej profilu. Po 2. Wybaczyc trzeba dla swego zdrowia, co nie znacyz zapomiec i by było dobzre w związku. oge byc sublokatorką...z pełna swiadomoscia..dopóki niegrozny ... Ale owa dama chyba go loewa juz bo :Kupił pake wafelków i przeżera swój ból, albo tęsknote za ta baba. niechżre , moze urosnie mu wielka du.a. :P

Gość Moderatorki śpi sie wam
A Ty co ślepa byłaś>jesteś temu miedzy innemu winna ,ze chooja nie sprawdzałaś tylko bezgranicznie jemu wierzyłaś:O:(

Gość gazia czy ty jesteś taka durna
czy udajesz imbecyla :D:D

Gość Zmeczona2010
:)

Gość xssss
nosz co za qrew oni jeszcze nie małzeństwem, kto wie ile rogów ten facet jej przyprawi poslubie skoro jeszcze przed slubem dwa życka miał...