Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi wesprzyjcie prosze

boli jak cholera:(

Polecane posty

Gość smutno mi wesprzyjcie prosze

Kilka dni temu narzeczony poprosil mnie,zebym mu poszukala jakiegos adresu na jego koncie mailowym (gdzies jechal i nie mial mozliwosci sprawdzic).Adres znalazlam,ale przy okazji niechcacy trafilam tez stare maile z jego byla i jej zdjecia:( Zerwal z nia na kilka miesiecy,zanim mnie poznal,a z maila wynika,ze jak juz byl w zwiazku ze mna,plakal za nia (tak,pisal jej,ze placze) i prosil,zeby do niego pisala,kiedy tylko chce itd,itp..To bylo okolo 2 tygodnie po tym,jak mi wyznal milosc itd.Z tego,co opowiadal,z ta dziewczyna mu sie nie ukladalo zbyt dobrze.Przez pierwszy rok bylo ok,ale kolejne 3 nie byly udane i mowil,ze byl z nia chyba z glupoty i wygody.Na dodatek ta panna cpala,chlala regularnie na imprezach i raz czy 2 razy go zdradzila.Zapytalam go,czemu plakal,skoro deklarowal,ze byl szczesliwy ze mna i po co w ogole byly te maile...najpierw tlumaczyl sie,ze to przez to,co mu napisala,potem mowil,ze to przez wspomnienia,potem,ze sam nie wie i ,ze oczywiscie to ona do niego pierwsza pisala a on odpisywal tylko dlatego,ze jest mily i dobrze wychowany (no ok,a jak ja kiedys napadnie,zeby sie z nia przespal,to tez bedzie "mily"?:O).Wiem,ze problem wydaje sie byc dziecinny,ale kurde to boli.Boli mysl,ze juz bylismy razem i mowil,ze kocha,a tu bach!-placz za byla:( jestesmy ze soba 3 lata,ja mam prawie 30,a on 33 lata,wiec dziecmi nie jestesmy.Maile i zdjecia pousuwal.Twierdzi,ze to bylo dawno i o tych mailach nawet nie pamietal,ale ja czuje sie tak,jakbym porzadnie w leb dostala i jakbym byla substytutem jego bylej:O dodam,ze nie cpam,nie pije i nigdy nikogo nie zdradzilam,a jak zrywalam z bylymi,to ani za nimi potem nie ryczalam,ani nie blagalam o utrzymywanie kontaku. Co myslicie o takiej sytuacji?jakbyscie sie poczuly?

Gość brrrrrr
zle

Gość ghghgiiiii
Istna masakra, miałam podobnie ze swoim i nie wytrzymałam tego "napięcia", ze mimo tego iż był ze mną to jeszcze cos tam czul do bylej i to przez dlugi okres czasu bo okolo pol roku, dopiero gdy kazalam mu wybierac albo kontakt z nia albo ze mna to otrzezwial i wybral mnie. Mimo tego widmo tej sytuacji z byla ciagnelo sie do teraz i w koncu nie wytrzymalam i zerwalam:)

Gość madiziaa
nie lubie facetow rozchwianych emocjonalnie, placza, poniżają sie, facet toma byc facet nie jkas cipa

Gość loomatko bosko
gupia pinda.NIe czytaj co nie swoje i bedzie po problemie. Nie bylo to akurat dla Ciebie przeznaczone. Minelo, jest z Toba i co rozdzielasz wlos na czworo. Zajmij sie tym co jest a nie smety walisz z przeszlosci. Ja nawet bym sie nie tlumaczyl z tego. Jesli to zrobil to nie ma jaj twoj facet.