Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolopolomer

Mam dziecko z inna ... ale nie powiedzialem ...

Polecane posty

Gość kolopolomer

obecnej zonie ;/ zatailem ta informacje. Ona sie oczywiscie dowiedziala i robi mi teraz wyrzuty. Nie pytala nigdy czy ma dziecko, to nie mowilem. Teraz chce rozwodu, a ja ja tak bardzo kocham. Co robic ?

Gość wiesz co???????????????
jak to możliwe, że tak ją kochasz, a zrobiłes innej dziecko???????????

Gość xyu
Jak będzie chciała to te wasze małżeństwo unieważni ! Ma powody, każdy je unieważni, nawet kościół.

Gość merowero
Ale to byly dawne dzieje. Mlodzienczy wybryk :(

Gość kolopolomer
ale za co uniewazniac, ja ja kocham ona mnie tez. To byly dawne dzieje.

czyli miałeś to dziecko wcześniej? jak najbardziej można unieważnić taki ślub- zataiłeś bardzo istotną informację!

Gość dobra..rada
ona nie pytała to nie mówiłem... nie pytała bo nie przyszło jej to do głowy bo sam powinieneś jej powiedzieć! Dobrze Ci teraz!!

no to ładna świnia z ciebie :o...żona bedzie mogła unieważnić nawet ślub kościelny i mam nadzieję że to zrobi

gdyby wiedziała o tym wcześniej mogłaby się nie zgodzić na zawarcie ślubu- to będzie jej kluczowy argument!

Gość kotkaa19
a co Ty byś zrobił jakbyś się po roku małżeństwa dowiedział, że to ona ma dziecko ? Uwierz, że spokojnie byś nie siedział...

Gość ale o co chodzi....
nie byłeś szczery może kłamałeś nie tylko w tej sprawie straciła do Ciebie zaufanie!

Gość kolopolomer
czyli Wasze zdanie jest takie ze powinna sie ze mna rozstac ? ale my sie kochamy, wiem to na pewno ... teraz jest zla, ale moze jej przejdzie. Musi to przemyslec ;/

Gość kot13
no nie przesadzajmy, nie tak dawne dzieje skoro dziecko ma 3 lata... Myśle, że to mógłby być nawet powód do unieważnienia ślubu( kto wie, czy i nie kościelnego). Ogromna nieodpowiedzialność i nieuszanowanie drugiego człowieka. Pytasz autorze o radę- myślę , że absolutna szczerośc z żoną, rozmowy , rozmowy i jeszcze raz rozmowy. Pewności nie ma , jest niewielkaszansa na odubowanie waszego małżenstwa ale być może jeśli już nigdy jej nie zawiedziesz( w co wątpię bo jesteś dziwny) uda sie uratować Twoją rodzinę.

Gość twoja podrzucona
To znaczy, że masz dziecko ale nie utrzymujesz z nim kontaktów? Ładna świnia z ciebie. Twoja żona bezdyskusyjnie powinna kopnąć cię w doopę za kłamstwo i brak serca dla własnego dziecka!

Gość masz kontakt z dzieckiem
i jego matką?

Gość hahahaha.ha
nie pytala wiec nie mowilem....hahahahaah to mnie rozwalilo

Gość kolopolomer
TEMAT TO PROWOKACJA. Ostatnio bowiem, jakis koles zalozyl temat o tym, ze dowiedzial sie ze jego zona ma dziecko. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4651695&start=0 Czytam ten watek i krew mnie zalewa, poniewaz wiekszosc kobiet doradza mu, zeby jej wybaczyl ;/ Jak widac SOLIDARNOSC JAJNIKU RZADZI !!! Jak facet ma dziecko z inna to be i jedziecie po nim niemilosiernie. Jak kobieta ukrywala fakt posiadania dziecka, jest wszustko w normie ;/ Na przyszłosc polecam Wam byc bardziej OBIEKTYWNYMI!

Gość Dżimy
kolopolomer, przecież to takie dla nich typowe.