Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iluminati

Myslicie, ze mozna znalezc kogos przez neta ?

Polecane posty

Gość Iluminati

Mam 21 lat, nie moge znalezc dziewczyny i zastanawiam sie czy zalozyc sobie konto na portalu doserca.pl. Udalo sie komus znalezc 2 polowke w internecie ?

Gość yhyhyhyhy
lepiej idź na impreze do jakiegoś klubu..

Gość sdfsfsdfsfsf
Pamietaj, że musisz być przystojny, bo na takich portalach kobiety mają duzy wybór, więc wybierają po najlepszym zdjeciu.

Gość yhyhyhyhy
właśnie dlatego powinieneś iśc do klubu na portalu nie masz szans poznać kogoś sensownego

Gość mychaaaa
ja mialam konto na sympatii. Dzieki temu poznalam wyjatkowego faceta...oczywiscie niemalo tam osob" dziwnych" wiec nie nalezy sie tym zrazac :) ja po dopiero pol roku poznalam tego "wyjatkowego" ;) wczesniej bylo wiele niepowodzen i tracilam nadzieje ze znajdzie sie ktos normalny... dziekuje losowi ze Go poznalam... :):) i Tobie zycze tego smego :)

Gość ;ppp
ja też poznałam na sympatii kogoś :) teraz już z Nim nie jestem, ale szukać warto nawet na portalach, czasem to głupie, ale może a nóż się ktoś znajdzie :)

Gość mychaaaa
w klubie jak w klubie... na portalu przynajmniej wiesz ze ten ktos jest wolny i szuk 2iej osoby, a poza tym masz mozliwosc poznania kogos z charakteru, jego podejscia i rowniez masz mozliwosc wyboru ;P

Gość agnieszkajuzdawnooo
ja tez poznalam. swietne 3miesiace. w sumie pol roku. i co? zostawil mnie. a teraz wystarczylo 5zl na starter by sie dowiedziec jakim byl czlowiekiem a zachowywal sie i wyglaal naprawde porzadnie. a tu k... lovelas

Gość mychaaaa
ale Cie to przynjmniej nauczylo czegos... pamietaj ze nigdy nie ma tego zlego ;)

Gość ale o co chodzi....
mycha rzezczywiście na portalu wiesz ze nie ma niokogo ale naiwna jesteś

Gość mychaaaa
nie jestem naiwna, uwazam jedynie ze jezeli nie bierze sie 1szego lepszego tyllko kogos kto nam odpowiada pod wzgledem charkteru i wygladu no ma to wtedy sens... a niektorzy nie wierz w te portale poniewaz jest tam wiele osob ktore nie moga znalezc kogos w realu bo maja z bania nie tak wiec, wiec siegaja po taki sposob... ale nie mozna przeciez uogolniac... i apropo...jak moge byc naiwna skoro poznalam tam wartosciowego czlowieka... do dzis dziekuje Bogu ze zalozylm tam kiedys konto ;)

Gość agnieszkajuzdawnooo
a abonament mials?

Gość =centurion=
znaleźć można...podobnych sobie...:P

Gość szanse masz
ale na takich poratalach faceci masowo piszą do dziewczyn więc dziewczyny dostają dużo propozycji co oznacza że możesz się nawet nie przebić a do tego tam gdzie można mieć profil bez abonamentu często nawet nie wiesz czy ktoś dostał mail czy nie bo nie wiesz :D a dużo osób nie płaci :classic_cool:

Gość sorrysorry
ja tam poznawałam przez nk, chłopaków z mojego miasta. Zaczęło się to z 3 lata temu, a do dziś z kimś jestem :D Jestem po prostu za nieśmiała by na imprezie kogoś poznać.