Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambamba

Co się dzieje ze mną ?

Polecane posty

Gość bambamba

Witam , proszę o radę bo nie wiem sama co się ze mną dzieje. Mam chłopaka , jest różnie rozstajemy się wracamy do siebie, nie wiem czy to można nazwać miłością, jednak ja nie jestem w stanie powiedzieć, że go kocham, choć może się mylę. Od dłuższego czasu byłam zauroczona innym mężczyzną, jak go nie widziałam, nie rozmawiałam z nim , tęskniłam , wariowałam wręcz. On też był zadowolony z mojego towarzystwa,ale nie wiedziała co czuje. Ostatnio spotkałam się z nim po dłuższej przerwie i zaczełam go lekceważyć i on zaczął robić to samo. W tamtym momencie uznałam , że jednak nic do niego nie czuje i sama zaczełam się zastanawiać co w nim mi się podobało. Jednak teraz zaczełam żałować tego co zrobiłam, i najdziwniejsze , że jestem zazdrosna o to,że on może przelać swoją sympatię na inną kobietę, zazdrość mnie żzera. Co mam zrobić w tej sytuacji, chyba najbardziej cierpi na tym mój chłopak, choć może nieświadomie , ale nie jestem w stanie dać mu 100 procent mojej uwagi. Wiem trochę przydługa historia, ale ja naprawdę nie wiem co robić ciągle się waham, czy próbować na siłe z drugim mężczyzną ? Czy wyznać swoje uczucia drugiemu , a póżniej uciec od obu na jakiś czas i zobaczyć co tak naprawdę czuję ?

Gość lomatko bosko
kogel mogel u Ciebie w emocjach. Dorosnij bo nawet filozof sie tu nie polapie.

Gość bambamba
Mam 26 lat , więc nastolatką już nie jestem ;/

Gość lomatko bosko
dorosnij w sensie dojrzalosci i madrosci zyciowej.Jestes prosta dziewczyna ,skoro nawet nie wylapalas sensu wypowiedzi. Mozna byc 60-latkiem ,a byc prostym jak but w zyciowych sprawach. Kapujesz czy to za trudne, bys zalapala?

Gość =centurion=
to tylko emocjonalna chwiejność u kobiet to częsta przypadłość :P

Gość bambamba
Łatwo rzucać frazesami dorośnij , w innych dziedzinach życia nie mam takich rozterek. Chwiejność emocjonalna; jak sobie z tym poradzić z tym ?

Gość =centurion=
Chwiejność emocjonalna; jak sobie z tym poradzić z tym ? najlepiej za pomocą zrównoważonego faceta - jeśli to nie pomoże to pozostaje psycholog i leki :P

Gość bambamba
To chyba zostaje mi tylko psycholog. Ale jak sobie poradzić w obecnej sytuacji ?

Gość =centurion=
autorko szukaj faceta innego po prostu :P

Gość bambamba
tak, żeby mieć jeszcze z trzecim problem ;/ Wolałabym rozwiązać najpierw ten problem.

Gość =centurion=
zgadza sie tylko zależy , od której strony chesz zacząć skoro sama chcesz od innej to proszę bardzo :)

Gość bambamba
Uwazasz, że lepiej byłoby porzucić dwóch , pierwszego fizycznie, a drugiego psychicznie i zacząć życie w jakimś sensie od nowa?

Gość a ile teraz jest szczesliwych
ale co jej radzisz centurionie? Przeciez ta kobieta jest bez ladu i skladu. Ona musi przejsc pranie mozgu u psychologa, bo nastepnego do kolekcji doda sobie nieszczesnika.

Gość =centurion=
Uwazasz, że lepiej byłoby porzucić dwóch , pierwszego fizycznie, a drugiego psychicznie i zacząć życie w jakimś sensie od nowa? raczej ani jeden ani drugi nic ci nie daje , żeby Twój stan się poprawił więc może rzeczywiście lepiej "tabula rasa" będzie dobra ale co jej radzisz centurionie? Przeciez ta kobieta jest bez ladu i skladu. Ona musi przejsc pranie mozgu u psychologa, bo nastepnego do kolekcji doda sobie nieszczesnika. tak ...ona jest bez ładu i składu i o psychologu też pisałem...ale może najpierw lepiej niech spróbuje od nowa...najpierw sama , może potem z innym facetem , a jeśli nie - to do lekarza :)

Gość bambamba
Załamałam się, naprawdę potrzebuje pomocy psychologa ? Wydawało mi się, że to nie jest aż tak wielkim problemem, żeby korzystać z usług psychologa.

Gość Eleeene
nie zalamuj sie ,ale cos mocno pokrecilo Ci sie w emocjach. Ja sobie mysle, ze kobiety o takich niestabilnych emocjach moga nadziac sie na wielkie problemy. Wybierac partnera trzeba umiec , inaczej klops.

Gość bambamba
Moi "obecni| mężczyzni to bardzo zrównoważeni ludzie i nie można im niczego zarzucic. Może ktoś coś mi doradzi oprócz wizyty u psychologa,

Gość Nicki303
A pomyśl przez chwilę nie tylko o tym, co czujesz, tylko jak czują się ci faceci, jak Ty ich traktujesz? Najlepiej powiedzieć Nie wiem co czuję i spotykac się z kimś, robiąc mu nadzieję. WIesz jak się potem te ktoś czuje? Jak szmata. WIem coś o tym. Już się nasłuchałem od jednej , że nie wie co czuje i że potrzebuje czasu. Dałem jej ten czas, a potem nawet nie raczyła mi osobiście powiedzieć żegnam tylko smsem.

Gość bambamba
Nicki, oto chodzi, że ja nie chcę nikogo krzywdzić i dlatego chciałabym ten problem rozwiązać, ale nie wiem jak ;/

Gość Nicki303
Musisz dokonać wyboru sama - nikt C i nie podpowie. W każdym razie i tak któregoś musisz tu zranić- zresztą już to chyba robisz. Powodzenia

Gość bambamba
Masz rację już to robię i chyba najlepiej jak zostanę sama , tak będzie najlepiej.

Gość bambamba
Masz rację lepiej jak zostanę sama ;/

Gość Talalalaaaaaa
SKąd ja znam tą sytuację... Kochaj swojego chłopaka, bo jak cię rzuci to też będziesz świrować, że może przelać swoje uczucia na inną:D