Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilberto 25

Czy w tych czasach upadku moralności u dziewczyn w ogóle warto się ŻENIĆ? Ile je

Polecane posty

Gość Gilberto 25
a od kiedy posiadanie kolegów jest konieczne dla posiadania dziewczyny? poza tym zgoda, dziewczynę do ruchania mogę mieć już teraz BEZ PROBLEMU, mam powodzenie problemem jest taka w której bym sie zakochał i która by była dziewicą

Gość Gilberto 25
plepleple - bo dużo o tym czytałem :)

Gość oczywiśce jest różnica
z gumą i bez gumy i dla faceta oraz dla kobiety. Ale na tyle niewielka, że w stosunku do całości seksu z partnerem to nie robi wielkiej różnicy. Weź też pod uwagę, że część dziewczyn nie może brać antykoncepcji hormonalnej bo np. niezależnie od dobranych tabletek zawsze zabija im libido.

Gość krysia sieradz 29
Już nam nie mówi jak to możesz mieć dziewczynę. I tak ci nie uwierzymy bo łatwiej znaleźć dziewczynę do związku, niż taką na czysty seks. Bo związki mają prawie wszyscy a czysty seks zostaje tylko dla typowych szmaciarzy i przystojniaków

Gość Gilberto 25
ale ja własnie jestem przystojniakiem i jakbym chciał to bym ruchal na potęge

Gość nie rozumiem, po co te kłótnie
obie strony są siebie warte. skoro autor dokonuje podziału itd jego sprawa, jego życie, po co to ogłaszać wszem i wobec. Reszta skoro ma inne poglądy to tez na siłę, obraźliwie staracie przekonać że jesteście lepsi. Wasze życie róbcie z nim co chcecie. Nie zawsze jestem tolerancyjny, ale po co na siłe wciskac swoje poglądy, głupie to jest. Róbcie co chcecie byle bylibyście szczęśliwi:)

Gość krysia sieradz 29
tak sobie tłumaczysz? Spójrz obiektywnie w lustro. :) A jak jesteś naprawdę takie przystojny i do 25 nie byłeś w związku to musisz mieć strasznie skopaną psychikę. Nareszcie się przyznałeś

Gość Gilberto 25
tamta dziewczyna z Katowic była wręcz zjawiskowa i potem żadna inna sie nie umywała do niej, szukałem podobnej żeby się zakochać i takiej nie znalazłem

Prawdziwy mężczyzna nigdy się nie ożeni, nie pozwoli się wykastrować. Mądry, zaradny, przystojny facet powinien używać kobiety wyłącznie w celach seksualnych.

Gość to i przyszedł następny
skrzywdzony przez rodziców i rówieśników piotruś pan.

Gość plepleple
Krysia - racja!

Gość Karczemna Awantura
A to dziewczyna z Katowic tak skrzywiła ci psychę? Poza niej nie ma już żadnej, no fajnie :) Widać jakie jesteś zero skoro olała cię sikiem prostym.

Gość Gilberto 25
naprawdę była zjawiskowa, jak anioł ona, ogromna przepaść, a potem zwykle dziewczyny

Gość Lynch nie reżyser
była dziewicą? może dlatego koniecznie chcesz dziewicy?

Gość Gilberto 25
chyba kazdy chce

Gość Lynch nie reżyser
nie, nie każdy

Gość Lynch nie reżyser
dziewica jest nieprzewidywalna

Gość Gilberto 25
a kobiety są w ogóle przewidywalne? :)

W tu wszyscy z wiecu wyborczego PiSu się urwaliście? Ten sam poziom argumentów. Nic dziwnego, że dzieciak się gubi, jak tyle kurwiszonów na niego wsiadło i musi odpowiadać 30+krytykantom naraz. Gilberto 25 => Ugruntuj swoje teoretyczne rozmyślania praktycznymi doświadczeniami. Rzadko kiedy zdarza się dziewica, która sama facetowi na spodnie wsiada. Taką musisz "wyrwać". A jak kto bierze dziewice co to same na kolanach siadają nie dziwne, że później poroże nosi. Co do jednego masz rację: ślub facetowi się nie opłaca. Zwłaszcza z używaną panną. Sprzedaje się bezcenną wolność za kłamstwa. Widać to już od samego początku: "biała suknia". Większość panien (niekoniecznie)młodych nie zasługuje na ten kolor. Najbardziej mnie rozwala argument: jak nikomu nie dała wcześniej, to będzie się puszczać. Jak dawała jak leci będzie dobrą żoną. :D Równie dobrze można powiedzieć: "Czym skorupka za młodu nasiąkła tym na starość trąci". Już ja widzę jak panna imprezowa po ślubie, wypiwszy była, niczym lwica młodych, broni swojej cnoty i odpędza absztyfikantów. Ludzie się nie zmieniają. Jeśli ktoś ma kurewski charakter to prędzej czy później wyjdzie on na wierzch.I może, i wylezie z niektórych dziewic po ślubie. Ale z tych "przymierzających chuje" dawno już wylazł. Jeśli ktoś uważa tą tezę za kontrowersyjną: jakoś nie widzę masowego przeszkalania się humanistów na technicznych, mimo, że na humanistów popytu brak, a na techników jest. :P Zresztą: każdy ma prawo żyć jak chce i bronić swojego prawa do tego. Co najwyżej nie zrealizuje się. A reszcie nic do tego. Ogólnie całą ta dyskusję można by zatytułować: "pochwała kurewstwa". A piórka wróbli starających się zaćwierkać sowę, urody wątpliwej.

Gość Lynch nie reżyser
mądre tak

Gość Lynch nie reżyser
ludzie są różni: co mieli już seks i są porządni i co mieli juz seks i nie szanują się opanujcie sie z tym negatywnym patrzeniem na innych

Gość Gilberto 25
może jeszcze coś wyjąśnię, skąd ten żal i ten topik przyznam się, że znalazłem taką dziewczynę jak ta z Katowic, z wyglądu prawie taka sama, z tym, że z charakteru strasznie bojaźliwa, w ogóle zablokowana na facetow na pewno dziewica więc się ucieszyłem ale ona miała takie jazdy że potrafiła na przykład nie przyjść na umowione spotkanie, bo coś niby jej po drodze wypadło, i wiem, ze to bylo ze strachu nie robiła mnie w chuja i nie wystawiala celowo jest sama i ja jestem sam, bo bo ostatnio stwierdziła że to nie ma sensu, może znajdę mniej pokręcona od niej szkoda, ze nie wie, ile dla mnie znaczyła była szansą żeby odwrócić to wszystko

Gość Karczemna Awantura
A skąd wiesz że Katowiczanka była dziewicą? Sam pisałeś że miała innego, skoro byli razem i tworzyli normalny związek, to i sex był między nimi, aż dziw bierze że nie była dla ciebie szmatą!!!

Gość Gilberto 25
Karczemna Awantura - napisałem tylko, że sie w niej zakochałem, nie pisałem, że była dziewicą pewnie właśnie nie była dlatego nie probowalem jej odbić

Gość plepleple
to dupa z ciebie nie facet, jak nie potrafisz odblokować dziewczyny!

Gość Gilberto 25
plepleple - żeby odblokować to trzba się spotykać, ona nie była nawet w stanie normalnie przyjść na randkę przez kilka miesięcy

Gość Gilberto 25
a mam z kolei koleżankę która już na drugim spotkaniu została na noc, i chciala sie przespać jakieś 2 tyg. temu nie mogłem jej zerżnąć z ww. powodów :)

Gość maliboo
pewnie, ze kazdy moze miec swoje zdanie problem w tym, ze 25 letnie prawiczki przelewaja swoje frustracje, dorabiajac sobie ideologie do swojego nieudanego zycia pelno tu takich tematow zalozonych przez prawiczkow i jak ktos sluznie zauwazyl, ciagle powtarza sie ten sam wzorzec pogladow to taki mechanizm obronny wlasnego ego, nie wypalilo mi nigdy w zyciu z zadna dziewczyna, ale to nie moja wina wiekszosc dziewczyn to kurwy :D a dziewice ciezko spotkac w wieku 25 lat A moze bysmy tak spojrzeli na siebie, he?? (zamiast wyzywac kobiety od szmat) Moze z nami jest jakis problem? Moze powinnimy czesciejwychodzic z domu, zeby dac sobie szanse na poznanie kogos? Moze przezwyciezyc niesmialosc? Zadbac o siebie? Dlaczego tego typu tematow nie zakladaja szczesliwi,spelnieni mezczyzni majcy juz za soba kontakty seksualne? Bo nie potrzebuja sie dowartosciowywac kiepska ideologia, maja swoje zycie i poczucie wlasnej wartosci, nie maja potrzeby czepiania sie kobiet, ktore nie a dziewicami i wyzywania ich od szmat

Gość Pietras
Kaliban - czytaj uważnie jak swoją wypowiedź zargumentował autor, a potem się mądrzyj. Bo z tego co napisałeś wynika pochwała kurestwa, a z postu autora jasno bije, że uważa KAŻDĄ nie dziewicę z puszczalską!

Gość maliboo
pewnie, ze kazdy moze miec swoje zdanie problem w tym, ze 25 letnie prawiczki przelewaja swoje frustracje, dorabiajac sobie ideologie do swojego nieudanego zycia pelno tu takich tematow zalozonych przez prawiczkow i jak ktos sluznie zauwazyl, ciagle powtarza sie ten sam wzorzec pogladow to taki mechanizm obronny wlasnego ego, nie wypalilo mi nigdy w zyciu z zadna dziewczyna, ale to nie moja wina wiekszosc dziewczyn to kurwy :D a dziewice ciezko spotkac w wieku 25 lat A moze bysmy tak spojrzeli na siebie, he?? (zamiast wyzywac kobiety od szmat) Moze z nami jest jakis problem? Moze powinnimy czesciejwychodzic z domu, zeby dac sobie zanse na poznanie kogo? Moze przezwyciezyc niesmialosc? Zadbac o siebie? Dlaczego tego typu tematow nie zakladaja szczesliwi,spelnieni mezczyzni majcy juz za soba kontakty seksualne? Bo nie potrzebuja sie dowartociowywac kiepka ideologia, maja swoje zycie i poczucie wlasnej wartosci, nie maja potrzeby czepiania sie kobiet, ktore nie a dziewicami i wyzywania ich od szmat