Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilberto 25

Czy w tych czasach upadku moralności u dziewczyn w ogóle warto się ŻENIĆ? Ile je

Polecane posty

Gość Gilberto 25
'kazdy czlowiek ktorego nie ogranicza religia dązy do satysfakcji, rozladowania i rozkoszy" człowiek ma też sferę psychiczną, dlatego ważne z kim to robi

Gość centurion*
nie

Gość wilkia
Moze miec wlasne zdanie, ja przed slubem milam jedego partnera (nie bede pisala dlaczego sie rozstalismy) w zwiazku malzenskim jestem 8 lat , wiec nei jestem jak kolezanka wyzej , ktora pisze:kto mi sie zabroni szmacic"

Gość Gilberto 25
widzę, że temat tak czy inaczej ma powodzenie, jak to się mówi - włóż kij w mrowisko

Gość ja tez sie nigdy nie szanowala
moze miec wlasne zdanie ale niech sie odpieprzy od ludzi ktorzy postanowili zyc bez zahamowan nie jego sprawa na ilu siedzialam kutasach mam to gdzies ze mnie sie brzydzi, wiec niech sobie daruje te swietobliwe wywody na temat ludzkiej moralnosci

Gość wilkia
a jeki autor uwaza ze jesem kobieta puszczalska to ok, ma swoje zdanie, ja wiem jaka jestem sznuje meza i rogow mu nie przyprawiam, by sprobowac z 3, 4, a moze 5

Gość Pietras
wilkia, może tobie nie przeszkadza jak jakiś sobie facet nazywa kobietę która miała za sobą związek, bądź związki - zużytą. Innym jednak to przeszkadza, bo jeśli kochały swoich mężczyzn, to coś jest nie tak.

Gość Gilberto 25
"ja tez sie nigdy nie szanowala moze miec wlasne zdanie ale niech sie odpieprzy od ludzi ktorzy postanowili zyc bez zahamowan nie jego sprawa na ilu siedzialam kutasach mam to gdzies ze mnie sie brzydzi, wiec niech sobie daruje te swietobliwe wywody na temat ludzkiej moralnosci' nie napisałem że sie brzydzę po prostu przeżycie nie byloby pełne, bo się już oddałaś temu pierwszemu

Gość plepleple
Temat ma powodzenie, bo nasz kraj jest bardzo zacofany przez takich ludzi jak ty i aż prosi się aby uświadamiać takie fajtłapy.

Gość wilkia
"na ilu kutasach siedzialam" piekne okreslenie kobieta z klasa

a co kobieta jest przedmiotem do cholery ze tak sie boisz jej zuzycia grunt ze nie wyczerpana boj sie chlopie zeby nie byla zardzewiala jak juz tak lubisz uprzedmiotawiac ja nie wiem, zacznij uprawiac sex, to zrozumiesz swoja malostkowosc masz straszne komplesy ze nie mozesz zniesc ze twoja kobieta byla kiedys rozpalana przez innego pewnie sam nie umiesz tego dac i sie boisz byc porownanym

Gość wilkia
piertas ale ja wiem jaka jestem, znam swoja wartosc i nikomu nie musze tlumaczyc, ja wiem i moj maz wie jak ajestem a to jest dla mnei najwazniejsze , sznuje mnie i kocha

Gość wilkia zdajesz sobie
sprawę że dla autora jesteś SZMATĄ? bo miałaś 1 przed mężem więc ten mąż nie powinien ciebie nawet dotknąć kijem bo nie dajesz mu pełni miłości. dotarło?

Gość Pietras
zwał jak zwał, ty wilkia też siedziałaś, świętej z siebie nie rób, pewnie zaraz napiszesz że tylko po s, ehh zakłamanie, nasza narodowa cecha

Gość wilkia
DO ja sie nigdy.... jesli sama sie nie szanujesz nikt cie szanowal nie bedzie

Gość wilkia
siedzilam, i nie zaluje a to co autor mysli to jego sprawa

nie jestem kobieta z klasa jestem kobieta ktora czerpie z zycia ile wlezie zadne przymiotniki sznujacej sie, z klasa, dobrze wychowanej panienki mi nie daly by tyle satysfakcji od tej jaka mam zyjac po swojemu

nie oczekuje szacunku po co mi on

Gość wilkia
twoja dupa , twoje zycie

Drogi Gilbercie. Bardzo ci współczuje. a w zasadzie nie Tobie tylko twojej ewentualnej kobiecie.bo dla ciebie ona nie będzie pełnowartościową osoba, człowiekiem z pasjami - i co normalne- możliwe ze także z przeszloscia. rozna. ona ma byc dziura z lekka blonka ktora ty mozesz przebic i czerpac z tego chwale do konca zycia. powodzenia w zyciu.

Gość wilkia
sama siebie nei szanujesz, wiec to takie nic

a co jeszcze w temacie- dla Ciebie kazdza kobieta jakos specjalnie wspomina pierwszy raz i jets magiczny? widac żeś facet. jest to najczesciej nie przyjemne i nie niesie zadnych specjalnych emocji. tylko faceci jakos nadaja temu wielkie znaczenie. i co Twoim zdaniem z kobietami zgwalconymi? one tez juz nie maja szans?

Gość Gilberto 25
"talatajaca Drogi Gilbercie. Bardzo ci współczuje. a w zasadzie nie Tobie tylko twojej ewentualnej kobiecie.bo dla ciebie ona nie będzie pełnowartościową osoba, człowiekiem z pasjami - i co normalne- możliwe ze także z przeszloscia. rozna. ona ma byc dziura z lekka blonka ktora ty mozesz przebic i czerpac z tego chwale do konca zycia. powodzenia w zyciu." pisałem wyraznie ze nie chodzi o błone, tylko psychiczne ODDANIE sie kobiety temu pierwszemu

mylisz sie. ja sie "szanuje". chociaz to pojecie jest przez was scisle powiazene z posiadaniem blony dziewiczej

terefere. na jedno wychodzi. rownie dobrze moge powiedziec ze sie oddalam temu z kim sie calowalam

Gość maliboo
problem z Gilbertem i jemu podobnymi jest jeden 1) zazwyczaj a to ludzie bez zadnych doswadczen seskualnych i zyciowych, kiepskie obserwacje innych ludzi,za malo zeby wyrobic sobie zdanie 2) dziela wzystko na szufladki: dziewica - czysta, z wlasnego wyboru :D, tylko z taka mozna przezyc PRAWDZIWA MILOC no i pozniej mamy kobiety z tzw. przebiegiem, kobita posiadajaca wiecej niz 1,2 partnerow seksualnych nie jest w stanie stworzyc dobrego zwiazku Jak wiekszosc sobie zdaje prawe realia sa inne. Po pierwsze byly robione badania nad poziomem atrakcyjnsci sekualnej a wiekiem pierwszych kontalktow sekualnych... no i co sie okazalo? ze jest korelacja, mianowicie ci mniej atrakcyjni lub nieatrakcyjni zazwyczaj rozpoczynaja zycie seksualne POZNIEJ prawda jest taka, ze ten wybor dziewictwa jest czesto powodowany BRKIEM OKAZJI JAK DZIEWCZYNA JEST SLICZNA, chopak atrakcyjny, oboje towarzyscy, to szansa ze w wkieku 25 lat beda dziewicami jest malenka po drugie, kto wymyslil ze im mniejsza ilosc partnerow seksualnych tym szczesliwszy zwiazek???? szczesliwy zwiazek zalezy od 2 szczesliwych ludzi

Gość ooooooooooohahahahaha
dokładnie!!! Można oddać się całą sobą tylko czy aż się całując i tyle w temacie. Rozumiem że takie oddanie, choć też psychiczne Gilbertowi nie przeszkadza jeśli dziewczyna pomimo tego oddania ma błonę, no bo cholera jak inaczej może on mieć pewność, że dziewczyna nie oddała się komuś psychicznie. Co za zacofane, jednokierunkowe myślenie.

Gość ooooooooooohahahahaha
maliboo - taka prawda.

popieram maliboo :-) naogladal sie chlopak glupot w telewizji i naczytal bravo i mysli ze najmadrzejszy. moze znajdzie dziewczyne taka jak on, ale niech nie obraza reszty. duza czesc moich kolezanek to dziewice, ale z facetem takim jak on zadna by sie nie zwiazala.

Gość Gilberto 25
powiedzcie mi zatem jaka ma wartość relacja dziewica + prawiczek którzy sie sobie oddali a kazda inna konfiguracja osób z ztw. przebiegiem moim zdaniem jest różnica i w wartości takiej relacji i to co jest potem jest już znacznie płytsze to jak dziesiaty kisiel po obiedze