Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilberto 25

Czy w tych czasach upadku moralności u dziewczyn w ogóle warto się ŻENIĆ? Ile je

Polecane posty

Gość leonardoooo
z matołami nie gadam. najgłupsze forum na świecie, pierwszy raz i ostatni tutaj jestem.

Gość leonardoooo
z matołami nie gadam. najgłupsze forum na świecie, pierwszy raz i ostatni tutaj jestem.

Gość Pietras
Nie zgrywaj większego świętocha Gilbercie niż jesteś! Idź sobie ulżyć, a zobaczysz jak inaczej będziesz gadać. Leoś ci widzę nie pomoże, bo uraził się biedaczek słowem trzepać, ale to że grzmoci się ręką kilka razy dziennie, to jest ok. Ja przynajmniej prowadzę normalne życie seksualne, a ręce służą mi do pracy!

Gość Gilberto 25
Pietras - jak na razie to poziom agresji z twojej strony jest najbardziej widoczny, całkowicie nieuzasadnionej agresji skoro prowadzisz normalne życie seksualne

Gość Pietras
Bo nie mogę znieść faktu że w XXI wieku 25 chłopy piszą takie bzdury!!! Mam nadzieję, że to żart i macie po 15 lat.

Gość Pietras
uprawiam sex od 15 roku życia więc się zamknij

Gość plepleple
Gilberto, z ciebie to wielka rozgotowana, obrażalska i dziecinna klucha :) bleee

Gość Pietras
No podszywie może nie od 15, ale 17 :)

Gość Gilberto 25
świnie i inne zwierzęta zaczynają już od 2 roku życia, rekordu nie pobileś

Gość ale o co chodzi....
hahaha jeszcze tu jestescie a Gilbert dalej swoje hehe :D

Gość Gilberto 25
"plepleple Gilberto, z ciebie to wielka rozgotowana, obrażalska i dziecinna klucha bleee" a skąd wniosek że jestem obrażalski czy dziecinny? na nikogo się nie obraziłem czego dowodem jest to że nadal tu piszę, a jeżeli za dziecinne uważasz, że chcę przeżyć coś prawdziwego, to wszyscy bądźmy dziecinni

Gość Pietras
Była starsza ode mnie, i sprzedawała jabłka w sklepiku szkolnym

Gość Pietras
kto pisze o rekordach? To że wg. ciebie rekord to nie wątpię, niedługo i ty pobijesz rekord rozprawiczając się w wieku 50 lat

Gość Gilberto 25
"Pietras kto pisze o rekordach? To że wg. ciebie rekord to nie wątpię, niedługo i ty pobijesz rekord rozprawiczając się w wieku 50 lat" nie, umrę prawiczkiem

Gość ale o co chodzi....
hahahah dobre Pietras

Gość plepleple
Jasne, jak by wszyscy byli dziecinni jak ty, to ludzie by wyginęli, bo zwyczajnie nie rozmnażaliby się! Obrażalski jesteś, ale do tego jesteś masochistą, zadręczasz się czytając zarówno te posty jak i unikając seksu, ale to już wszyscy wiemy, można cię szybko rozpracować.

Gość Pietras
I dobrze dla ludzkości uczynisz. Przynajmniej żadna kobieta nie będzie przez ciebie cierpiała. Pierwsza słuszna decyzja!

Gość Gilberto 25
"plepleple Jasne, jak by wszyscy byli dziecinni jak ty, to ludzie by wyginęli, bo zwyczajnie nie rozmnażaliby się!" może tak byłoby lepiej musiałbym byc z kolei SADYSTĄ żeby powoływać dziecko na taki świat znasz ten cytat z filmu "Siedem" "wiem że postąpiłem slusznie, namawiając żonę do aborcji, bo balem się o dziecko, nie chcialem żeby cierpiało, musiało oglądać to wszystko, życ na tym świecie do tej pory się o nic nie balem ale kiedy dowiedziałem się, że jest w ciąży pierwszy raz w życiu zacząłem się bać" Nawet chyba rozumiem co Morgan Freeman miał wtedy na myśli.

Gość Lynch nie reżyser
Ale dziewica może być szmatą, mimo, że czekała długo; a taka co miała kochanków może być trudną do zdobycia kobietą.

Gość Lynch nie reżyser
dziewica to nie jest ekwiwalent moralności, to dwie różne rzeczy! Autorze, patrz na to jak kto do życia podchodzi, czy rozumie innych i czy jest dobrym człowiekiem, jeśli chcesz dobrej kobiety.

Gość plepleple
Dobrze tu ludziska piszą: mniej filmów, mniej obrazków, mniej świerszczyków, a więcej realnego życia. Wyjdź do ludzi, wyłącz komputer, zgaś telewizor a zobaczysz inny świat!

Gość Gilberto 25
chcę takiej ktora się wczesniej nikomu nie oddała, czy to tak wiele

Gość plepleple
hahahahaha ale jazda z tym obrazkiem. Hahaha, toż to nasz Gilbert za 15 lat, ale patrzcie jaki szczęśliwy! Gilbert i Ty tak będziesz się cieszył!

Gość Karczemna Awantura
Ale nie oddała w jakim sensie? Nie była zakochana w nikim, czy taka która nie spała z nikim?

Gość Lynch nie reżyser
Masz prawo takiej chcieć. Myślę jednak, że chodzi ci o to, żeby ona była ci wierna, lojalna i żebyś był dla niej tym cudem natury a tego dziewictwem nie zmierzysz.

Gość Gilberto 25
spać nawet by mogła, ale bez seksu :)

Gość ta rozmowa jest naprawdę
bez sensu. Facet ewidentnie okopuje się na swojej pozycji bo w ten sposób walczy o utrzymanie swojej samooceny. Przecież to taki psychologiczny truizm, że aż żal. :( Zamiast przyznać się do tego, że ma się problem ze znalezieniem dziewczyny bo jest się nieatrakcyjnym/nieśmiałym/cokolwiek to wymyśla się konstrukcje która ma na celu przykrycie problemu. W końcu lepiej twierdzić, że nie ma wartościowych dziewic niż, że samemu ma się problem. Przecież połowa głośnych prawiczków z kafe tak robi albo robiła. Już pomijając ten podział na wartościowe dziewice i szmaty. Śmieszny podział. Posiadanie kilku partnerów albo partnerek to nie to samo co seks z kimś w przysłowiowym kiblu w klubie. eot

Gość Gilberto 25
wiem, że to raczej nierealne bo musiałbym się w niej zakochać, ona by musiała we mnie i musiałaby byc dziewicą a szanse na poznanie 15-18 latek mam znikome :)

Gość Gilberto 25
nigdy nie mialem powołania :)