Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherine18

czemu wcią jestem sama...??

Polecane posty

Gość katherine18

cześć. pisze tu w nadziei ze ktoś przeczyta i wytłumaczy mi dlaczego tak jest...mam 18 lat..jestem wysoka blondynka ..podobno ładną.. mimo to nie potrafię z nikim być ...mało który chłopak mi się podoba a jeśli się taki znajdzie to on nie wykazuje zainteresowania...nie che żadnego pięknego księcia z bajki ...chce zwykłego nadającego się do pozwanego związku faceta a mimo to takiego nie ma..spotykam się czasem z chłopakami ale to jakoś tak drętwo wszystko wychodzi i zazwyczaj po prostu nie chce mi się kolejny raz z nimi spotkać....to dziwne bo z jednej strony chciałabym kogoś mieć ...ale może po prostu oni mi się nie podobają na tyle...nie wiem już co robić bo za 2 miesiące mam studniówkę a nie mam z kim isc...

tak miało być... tak miało być... ja mówie tobie tak miało być.... łoło ło ło oooo......

Gość katherine18
no ale wszyscy kogos maja a ja ciągle nic...czasem mysle ze zawsze juz tak bedzie i ta perspektywa mnie przeraza...

Gość no to wyobraz sobie
nei ty pierwsza i nie ostatnia ale za chuja nie patrz na otoczenie, bo inni maja to nadebilniejszy argument

Gość Sanetta
Jezu, kolejna! :/ "Jestem sama, nie mam nikogo, a wszystkie inne moje koleżanki dookoła mają".. No i co? I g***o! Najwyraźniej jeszcze nie trafiłaś na swego. Pragniesz być z kimś tylko dla zasady? Ja nie mogę, o co Wam chodzi z tym całym paraniem się na siłę, przecież to totalny bezsens jest! Oddasz się pierwszemu lepszemu tylko po to, żeby móc powiedzieć światu, że "kogoś masz?"

Gość inny wymiar
po prostunie w tym przedziale, rozmiarze i klimacie patrzysz. Trafić na połówkę nie jest wcale łatwo a za wiele nie powiedziałaś o tym kogo szukasz

co z tego że koleżanki już mają? jak one się rozstaną ze swoimi to ty też się rozstaniesz bo one to zrobiły?

Gość no to wyobraz sobie
stul dziób levi prawiku

Gość agnieszkajuzdawnotutajnie
18lat :O to co ja mam powiedziec :O

na pewno masz kumpla z którym dobrze mogłabyś się bawić za te dwa miesiące :p bez desperacji.

Gość katherine18
e tam nie rozmumiecie mnie..... nie wiem czemu sie tak dzieje ze nie potrafie sie zakochac....nie wiem niegdy nie bylam tak na powaznie z kims i chyba po prostu nie potrafie...moze na to ma wpływ to ze przezyłam śmierc swojego ojca i nie umiem zaufac od razu... to nie chodzi o to ze wszyscy maja a ja nie ....tylko po prostu wydaje mi sie ze jestem inna skoro wszystkim to zakochanie tak łatwo przychodzi a mi nie i przez to czuje sie nie wiem ..gorsza...

Gość katherine18
a moze robie cos nie tak...nie jestem ze tak powiem "łatwa" i nie zamierzam byc... ale czy faceci widza tylko takie dziewczyny ktore same im sie pchają w ręce... ja tak nie potrafie..