Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulla12

Blondynki czy brunetki

Polecane posty

Pytanie do ogółu czy bardziej podobają wam sie brunetki czy blondynki...Stereotyp mówi, ze faceci wolą blondynki ale czy to prawda??? Ja sama mam porównanie...jestem naturalna blondynka ale jakis czas temu mialam jasne wlosy...sumujac rzeczywiscie większe powodzenie miałam bedąc blondynka(chociaz teraz znow mam swoj naturalny kolor i tez nie narzekam:D) Ja osobiście wole urode brunetek(nie urazajac blondynek) moim zdaniem jest bardziej egzotyczna... A jak Wy myślicie???

"jestem naturalna blondynka ale jakis czas temu mialam jasne wlosy..." Chyba brunetką? :)

Gość szatynkii
j.ww

Gość sdfgdsgsdg
Ja tak szczerze to wolę brunetki,ale ładną blondynką też nie pogardzę :P

A ja jestem brunetką, naturalną, nie farbowaną i też na brak powodzenia nigdy nie narzekałam.... mój mąż nie lubi akurat blondynek. Raz mnie kusiło przefarbować się na próbę na blond ale mi to skutecznie odradził. Blondynka nawet na mój gust ładna, jemu itak się podobać nie bedzie.

Z moim mezem jest tak samo tez woli brunetki ale ja od czasu so czasu potzrzbuje zmiany teraz trochę ubolewam bo ten blond zniszczył mi Do asymetryczny: nie musisz wchodzic na topic jesli nie chcesz nikt Cie do tego nie zmusza!!!

Gość fdsfdss
to nie jest rowna gra , bo marina jest najmłodsza z nich . Wiadomo ze młodsza zawsze lepsza od starszej ..

To co marina najlepsza??? Mi tam bardziej podoba sie Przybylska... Uwazam ze jest najładniejszą polską gwiazdą...Chodz pewnie wiekszosc facetow wolalaby dode to jednak przybylska moim zdaniem jest naturalniejsza

Gość fdsfdss
przybylska jest zbyt posunieta wiekowo to chyba kobieta po 30-tce ..

Gość fdsfdss
30-tki nie maja szans z 18-tkami

Marina z tego co wiem ma 21 lat a nie 18!!! przybylska rzeczywiscie ma ponad 30 ale dojrzewala na ekranie i chyba kazdy pamieta jak wygladała!!! a doda mam chyba 26 lat... Moim zdaniem amrina ma nijaka urode ale sa rozne gusta

Gość fdsfdss
MArta trzebiatowska jest najładniejsza polska aktorką . No i nie ma trzydziestu lat . A jesli chodzi o aktorki po 30-tce to Przybylska i Izabela scorupco jest chyba najładniejsze

Gość going to helllll
mojemu facetowi najbardziej podoba sie marina (az za bardzo... :/) a mnie przybylska jest piekna

Blond włosy bardziej się rzucają w oczy. To pewne. Ciemne jakoś się gubią w tłumie szarych płaszczy. Ale do urody to nic nie ma. Mogą być piękne ciemne i brzydkie blond .. Zazwyczaj ciemny facet szuka filigranowej blondynki a blondyn z urodą Hiszpanki.. co wiadomo też nie ma reguły.

Mojemu tez Marina:/ i moze dlatego mi nie:D Zmuda mi sie srednio podoba w tym filmie nie klam kochanie wygladala brzydko ale fakt naturalnie , w teraz albo nigdy lepiej sie prezentowała

Gość staszek __
czemu wszyscy pytają blondynki czy brunetki? innych kolorów nie ma? mnie sie rude podobają :) znam kilka ładnych...

Poza tym blondynki naturalne to teraz naprawde rzadkosc... i nie mowie tutaj o tych z mysim blondem tylko taka ladna platynka...dziwne bo niby slowianska uroda kojarzy sie z blondem... Ruda była ladna ta Magda co odpadła z Top Model...taka delikatna urodę ma

Gość matylda nova
rude jest wredne :/

Do czarna nicole: Jezeli naturalnie jestes brunetka to nie rob sie na blond!!! zniszczysz sobie tym włosy rozjasnianie to nic innego jak wypalanie wlosow chyba ze masz hajsu jak lodu to mozesz sobie zalatwic drogie odzywki ktore w miare odbuduja Ci wlos i beda one ladnie wygladac ale juz nigdy nie bedziesz miec zdrowych włosow chyba ze sie zgolisz na palke:D

Do czarna nicole: Jezeli naturalnie jestes brunetka to nie rob sie na blond!!! zniszczysz sobie tym włosy rozjasnianie to nic innego jak wypalanie wlosow chyba ze masz hajsu jak lodu to mozesz sobie zalatwic drogie odzywki ktore w miare odbuduja Ci wlos i beda one ladnie wygladac ale juz nigdy nie bedziesz miec zdrowych włosow chyba ze sie zgolisz na palke:D