Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soyaaa

spanie, wstawanie, chyba cos nie tak

Polecane posty

Gość soyaaa

witam wszystkich w ten szary i zimny dzień :) Piszę bo może ktos spotkał się z czyms podobnym. Od razu mówię że typem leniucha nie jestem. Owszem, jak wiekszosc lubie sobie od czasu do czasu dłużej pospac ale... Gdy jestem w moim mieszkaniu nie moge rano wstac. Budze sie o 8 i czuje ze jest srodek nocy, budze sie o 10 to samo, dopiero gdy na zegarku widze godzine 12-13 zmuszam sie by wstac, powiem wiecej... po prostu na sile wywlekam sie z łózka ledwo przytomna. Gdy jestem w domu rodzinnym nie mam takiego problemu 8-9 rano wypoczeta budze sie, wstaje i pelna energii zaczynam dzien. Ostatnio odwiedziłam kolezanki w innym miescie, wiec sila rzeczy nocowałam u nich, sytuacja ta sama: 9 rano, wstalam bez budzika, w pelni wypoczeta. Wrocilam do domu i znowu to samo, nie moge wstac, budzik przestawiam az w koncu w ogole nie slysze ze dzwoni. Chodze spac zwykle okolo polnocy. I nie tylko u siebie, ale i u kolezanek i u rodzicow. Tylko że u siebie MUSZĘ spac 12-13 h :C

Gość soyaaa
moze ktos wie czemu tak sie dzieje?

Gość żyła wodna
Może żyła wodna pod łóżkiem? Niech Ci radiesteta sprawdzi mieszkanie.

Gość szukam i szukam.....
to z samotnosci 🖐️

Gość lotussskiik
dobry temat zapodałaś, ja mam podobnie chociaz trochę inaczej :) w domu rodzinnym śpię do południa, a gdzie indziej budze się o nie wiadomo której raniutko , wypoczeta po 5h snu i pełna życia i energii, kurcze, dziwne czemu tak jest

Gość gdyby babcia miała wąsy
Jaka żyła? Chyba, że rzyła... Ja śpię cały czas w jednym miejscu na jednym łóżku i do niedawna było ok, o 9 wstają, ok 2-3 w nocy idę spać, A on niedawna spać chodzę tak samo, ale o 9 to właśnie środek nocy, ok 13 zwlakam się bo obiad trzeba zrobić, ale gdyby nie to, to spałabym dalej. Może poprostu jesień nasz organizm chce przespać?