Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stul pysk

Prawdziwi faceci są jak dinozaury...

Polecane posty

Gość stul pysk

dawno wyginęli. Przykro, ale niestety tak jest. Nie ma już prawdziwych dżentelmenów, facetów z zadami, wartościowych, odpowiedzialnych mężczyzn. Jeśli już istnieje taki osobnik choć trochę podobny do opisu-niestety jest zajęty. Dzisiejsi faceci żyją chwilą, nie mają planów na przyszłość, duża część ma problemy z alkoholem, są nieodpowiedzialni i długo można by wymieniać.

Gość
wielcy, z luskami i smierdzi im z pyska? ;P

Gość
j mam takiego przyjaciela, zdarzaja sie ale naprawde rodzynki...

Gość stul pysk
a kto tu mówi, że idealne i chcą się rozmnażać, hę? Nikt nie jest idealny, ale w głowie choć trochę trzeba mieć ułożone...

Gość sdfgdsgsdhsd
stul pysk Za to prawdziwych kobiet jest tyle że ho ho-co druga się puszcza na lewo i prawo ale nie kobiety są w porządku a mężczyźni to ci najgorsi :P

Gość stul pysk
ok ale w głowie też-musi być równowaga

Gość misiekssss
Z tego co wymienilas to mam tylko zad i tak jak napisalas jestem zajety :D

Gość stul pysk
sdfgdsgsdhsd-> nieprawda. Jest zdecydowanie więcej kobiet normalnych niż normalnych facetów. Wystarczy dobrze się rozejrzeć. Nie uogólniajmy, że zły facet to facet puszczający się i taka sama zależność w przypadku kobiet.

Gość Tdagpmd
Sosss prawiku nie rozsmieszaj nas :o

ja znam bardzo wielu fajnych facetów... moje niektóre koleżanki mają naprawde wspaniałych mężczyzn. Mój facet też jest super... po 7 latach związku codziennie wyznaje mi miłość, kupuje kwiaty bez okazji, organizuje miłe wieczorki i naprawde nie moge nazekać

Gość stul pysk
7 lat to niewiele...jak powiesz mi to samo po min. 20 latach bycia ze sobą to Ci pogratuluje:) Ja oprócz tego, że trafiam na tych nowoczesnych dzisiejszych facetów to doskonale obserwuje otoczenie...nie tylko moje najbliższe-wiec nie uogólniać;)....a co widze to wy już dobrze wiecie:O

Żeby mieć plany trzeba mieć kobietę z którą da się planować i tyle. Nie mam planów bo nie mam kobiety. Proszę o inne cechy "prawdziwego faceta".

myśle , że 7 lat to też nie mało:P ale nie wiem co będzie za 10-20 lat... być może sie zmieni na gorsze, a może i nie;] Nie byłabym taka surowa dla płci przeciwnej... kobiety też bywają beznadziejne... księżniczki tylko by wymagały nic nie dając od siebie

Gość Tomasz Brzyski
" Nie ma już prawdziwych dżentelmenów, facetów z zadami, wartościowych, odpowiedzialnych mężczyzn. Jeśli już istnieje taki osobnik choć trochę podobny do opisu-niestety jest zajęty. Ludzie mówią, że ja taki jestem/ Ale ja szukam porządnej, wartościowej żony, z którą zwiążę sie miłością po grób. Nie szukam jakichś nawiedzonych lasek, które wpierw szukają maczo i ruchaczy a jak zostaną na lodzie to im tęskno do prawdziwych, odpowiedzialnych mężczyzn

Gość stul pysk
męska rzecz-> uważasz, że planowanie swojego życia jest związane tylko z kobietą?dla mnie to też pomysł na życie, samorealizacja, rozwój, a nie pomieszkiwanie u mamusi, życie z dnia na dzień, a jedyny sposób na spędzenie wolnego czasu to zaleganie przed tv albo piwo z kolegami, czy zakupy z ta upierdliwa baba. Ja nie oczekuje fajerwerków, mega emocji, czy faceta z nie wiadomo jakimi pasjami tylko normalnego człowieka z którym życie (niekoniecznie małżeństwo) to wspólna, fajna droga-niezawsze łatwa bo kazy wie jak jest. Zaznaczam raz jeszcze normalnego....nieidealnego tylko normalnego, ale widze ze to i tak za duze wymaganie.

Większość facetów oprócz picia piwa robi coś w trakcie np dłubie przy samochodzie, motorze, komputerze, projektuje garaż czy co tam lubi.

Gość stul pysk
z naciskiem na "co tam lubi"-czyli nic

Gość lataPawian
Nie wiem gdzie Ty ich szukasz, ale każdy z moich znajomych ma hobby.

Gość jap........
,prawdziwe kobiety mają wszystko w dupie