Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areba44

Syn-nieudacznik życiowy!!!

Polecane posty

Gość do tej pani
Areba44 - a ty ciągle piszesz, że syn miał fochy i nie wiadomo jakie wymagania, a podajesz tylko jedno- własny pokój. Nie dziw się, że twój syn tak jak inni ludzie (a szczególnie nastolatkowie) potrzebują choć trochę prywatności, mogę się założyć, że gdyby miał chociażby maleńką klitkę, w której mieściłyby się tylko łóżko i biurko byłby najbardziej zadowolonym chłopakiem na świecie a to chyba nie tak wiele?

Gość a ja tam podziwiam twojego
syna że to wszystko wytrzymał. Znając życie pójdzie szybko do pracy, wybuduje sobie ville z basenem, będzie miał dużo samochodów a to dzięki temu że pewnie się nigdy nie ożeni, bo wszystkie baby doją swoich chłopów.

Gość głupia matka nic nie dała
synowi i jeszcze uważa że on ma wielkie wymagania.

Gość areba44.
Jezeli mu sie kuchnia nie podoba to może spać na balkonie W ogóle jest juz taki beszczelny że prowadzi onanizację w mojej obecności, bo jak twierzi nie chce mu sie czekac az wyjde do sklepu Rozpowiada tez po osedlu ze ma wyrodna matkę i potem w warzywniaku sklepowa i inne kobity sie dziwnie na mnie patrzom

Gość Kapitan Bomba!!
prowokacja jak nic!

Gość gość
POLKI to IDIOTKI lecące TYLKO na kasę - fuuuujjjj - lepiej zdychać samemu niż na nie tyrać..... do dziś mnie trzepie jak se wspomne co moja "siostra" /odcieła mi gaz , wodę i prąd/ i "dziewczyna" /zostawiła m nei jak psa na środku papieskiego miasta - dewotka zasrana/ ze mną wyprawiały i co "koleżanki" wyprawiają w pracy... codziennie BABSKA AFERA i całe życie z MATOŁKAMI...

Gość gość
Skoro polki to idiotki to rozumiem ze mejla spodziewasz się od faceta, czyż nie?

Gość gość
Idjotke mozna wydymac. A nie?:-)

Gość gość
A no to czemu taką okrężna drogą - było dać ogłoszenie "wydymam idiotkę" proste metody są najskuteczniejsze.

Gość gość
Kobieto. Współczuje twojemu synowi i go podziwiam, że nie zgłosił tego w jakich żyje warunkach do opieki społecznej, bo ja bym tak na 100% zrobił. Po co mu dziewczyna. Ja mam ponad 30 lat i nie mam zamiaru się żenić. Jeśli chodzi o studia, to ja jestem po zawodówce i zarabiam ponad i 50 tysięcy euro miesięcznie. Mam własną firmę w Niemczech, która zatrudnia ponad 200 pracowników. Studia nie gwarantują żadnej pracy. Z doświadczenia wiem, że większość magistrów w klepie tyra za 1100zł na miesiąc. Tylko dzięki temu, że jestem sam stać mnie było na wybudowanie domu i kupienie nowego Mercedesa S 55 AMG w salonie. Mieszkam sam i żyje jak król.

Gość _do wyżej
jasne...

Gość gość
przeklełas go w młodosc jak byłdzieckiem muwiac ze jest leniwy głupi i tp