Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areba44

Syn-nieudacznik życiowy!!!

Polecane posty

Gość areba44

Mój syn jest kompletnie beznadziejny, samotnik. Nie ma żadnych znajomych, nie ma dziewczyny, nie chodzi na dyskoteki i jeszcze czasem w awanturze wypomnie mi że nigdy nie miał przy mnie swojego pokoju, nawet stwierdził że to moja wina. Teraz oznajmił mi że po maturze się wyprowadza i idzie do pracy, nie wybiera się na studia. Puki co mój syn ma łóżko w kuchni, bo mamy małe mieszkanie. Wkurza mnie to bo życie mu poświęciłam, a on teraz mi wypomina że nigdy nie miał swojego pokoju. Ja też mu wypominam w nerwach że żadna kobieta go nie będzie chciała, że nie ma dziewczyny i że nie ma żadnych znajomych. A on tłumaczy się że dobrze mu samemu.

Gość Kapitan Bomba!!
żałosna prowokacja :]

kurrwa, kto się dzisiaj dorwał do tych prowokacji? Bo takiej tandety dawno nie było na kafe. Idź chłopie się browara lepiej napij!

Gość areba44
Tak Ci się tylko wydaje że to prowokacja. Mój syn nie ma znajomych, dziewczyny, jest samotnikiem, nie chodzi na dyskoteki, nie umawia się. Zazwyczaj przebywa wyłącznie w swoim towarzystwie, albo przed komputerem lub tv. Ostatnio jednak coraz mniej czasu przebywa w domu, liczyłam że ma jakiś znajomych ale się pomyliłam,on twierdzi że ludzie nie są mu doniczego potrzebni.

Gość w swoim towarzystwie w kuchni?
przy małym mieszkaniu? To gdzie ty siedzisz?

jak ty chcesz zeby mial znajomych jak gdzie ma kogos zaprosic??????? co zrobi jak dziewczyna czy znajomi zaczna sie zastanawiac czemu ich do domu nie zaprasza ???????? woli sie izolowac niz narazac na porazke ze go wysmieja ze spi w kuchni!!! zastanow sie kobieto i postaw na jego miejscu! ja go doskonale rozumiem, wiem jakie to upokazajace nie moc nikogo do domu zaprosic bo zwyczajnie nie ma sie warunkow! i kombinowanie ciagle... wiec chlopak wolal sie odciac poprostu

Gość areba44
To w swoim towarzystwie to była metafora, miałam na myśli że przebywa cała czas sam ze sobą, bez żadnych znajomych. I nie siedzi zawsze w kuchni, tam ma tylko łóżko. Ja i mąż siedzimy w naszym pokoju a on w kuchni.

Gość areba44
Zawsze był takim odludkiem, izolował się od społeczeństwa i miał problemy z nawiązywaniem dialogu. Często mnie to tak wkurza, że robię mu wymówki z tego powodu. Jak jego koledzy przychodzili gdy był trochę młodszy to miał pretensje że biore udział z jego kolegą lub koleżanką w dyskusji. A brałam by dowiedziec się od jego kolegów czy koleżanek jaką ocenę w szkole dostał(informowali mnie o każdej jego jedynce) i powoli zaczął się odzywac do swoich znajomych by się wynosili i mówił że zadługo siedzą.

Gość i co się dziwisz????
Jak ma rodziców dziadów to nic dziwnego że tak się zachowuje:(

Gość iwona_przeciw_polskim_facetom
Jest nieudacznikiem bo jest polakiem. Kazdy polski samiec to po prostu niedojda, brzydal i glupiec. Byle obcokrajowiec jest tysiac razy lepszy od polaka. Fakt jest taki, ze w Angli jest ponad milion mlodych ladnych polek i kazda z nich znalazla sobie obcokrajowca. Ja osobiscie mam chlopaka z Nigerii. Zadna z kolezanek nie chodzi z polakiem. Natomiast polskim facetom w Angli pozostal twardy celibat. Bo zadna ich nie chce (czy to lokalna czy polka) i dobrze. Nereszcie polskim samcom pozostala jedynie ich reka (hehehe), butelka wodki no i moze jakis sznurek na ktorym beda mogli sie powiesic jak juz nawet tej wodki zabraknie. To czeka twojego synka niedojde, bo ani w polsce ani w zadnym innym kraju kobiety nie znajdzie. Te czasy kiedy my polki mielismy malo wyboru sie dawno skonczyly. Od wstapienia do Unii, rzucilismy paskudnych polskich niedojdow i kazda z nas ma juz prawdziwego faceta - czyli nie polaka. A w polsce jesli jakies polki pozostaly (z reguly emerytki) to na jedna przypada co najmniej stu niedojdow polaczkow. Wiec jak sie bedziesz upierac zeby twoj synalek-niedojda mial dziewczyne, to musisz sie pogodzic z faktem za ta dziewczyna bedzie starsza od ciebie.

Gość areba44
Synowi nigdy niczego nie brakowało, miał to na co nas stac. Zawsze był dobrze ubrany i nakarmiony. W wieku 13 lat wpadł mu taki pomysł jak własny pokój, ale cóż nie było nas stac na większe mieszkanie, więc dostał łóżko do kuchni i to powinno mu starczyc.

Gość współczuje twojemu synowi
biedak:( taką matke:(

łozko w kuchni i powinno mu starczyc... boze... szkoda ze mu w wannie nie kazalas spac... bylo przedzielic pokoj????? tak robia ludzie co maja kawalerke... a nie klada dziecko w kuchni. zero prywatnosci.

Gość areba44
Mamy małe mieszkanie 27m kw. ale tylko na takie nas było stac. Pokój, kuchnia, łazienka oraz mały przedpokoik. Jak on chce miec swój pokój to niech sobie zarobi, po maturze odcinamy go od pieniędzy i nie będziemy mu pomagac skoro nie ma zamiaru studiowac.

to spoko z ciebie matka zrobila se dzieciaka zmarnowala mu zycie i jeszcze wypierdala z domu bez grosza bo studiowac nie chce. zycie ci za to odplaci zobaczysz. bedziesz stara potrzebowala pomocy i opieki i syn sie na ciebie wypnie tak jak ty na niego. i dobrze ci tak.

Gość do tej pani
O Boże współczuje twojemu synowi..całe życie w kuchni i matka go jeszcze nieudacznikiem nazywa.. może jak był mały trzeba było go na weekendy sprzedawać pedofilom to by zarobił na własny pokój i już byś się go nie czepiała..

Gość do tej pani
I co to za matka, która wszystkim opowiada, że jej syn to "kompletny nieudacznik"?? Jeszcze raz wyrazy współczucia dla syna..

tez wspolczuje temu chlopakowi. i mam nadzieje, ze znajdzie dobra prace, ustawi sie zamieszka sam i wtedy znajdzie sobie dziewczyne. zalozy rodzine a ty swoich wnukow nie ujzysz na oczy. tego tobie zycze matko tego ''nieudacznika''...

Gość ie było stać na dziecko
więc nie trzeba było go robić. Zapewnienie zywnosci i spania to za mało dla dziecka jak widzisz. Teraz z niego taki sierota, bo ma to po rodzicach.

A co ja mu na to poradzę że ja mało zarabiałam, mąż mało zarabiał i musieliśmy życ w tak małym mieszkanku. Żyliśmy skromnie i do tej pory tak żyjemy i żyjemy uczciwie. To syn ma ciągle jakieś fochy, że nie ma swojego pokoju. Z resztą myśleliśmy że on pójdzie na studia, wtedy zostałby w domu i pomoc finansową z naszej strony miał ale skoro się wyprowadza, będzie zarabiał to niech sobie potem radzi sam. On się będzie żenił, jak wogóle nie chodzi na randki, nie umawia się ze znajomymi i siedzi cały czas w domu ale wychodzi na spacer, lub mi po zakupy. Tak wygląda jego życie i twierdzi że ludzie nie są mu potrzebni.

jak ty kobieto chcesz zeby umawial sie z dziewczynami ????????????? myslisz ze bedzie chodzil do dziewczyny???????? do domu do niej a ona do niego nie ????????? to woli zrezygnowac ze znajomosci i zaczac je dopiero jak bedzie mieszkal sam i beidzie mial gdzie dziewczyne zaprosic. trzebabylo sie zabezpieczac, albo jak juz wziac pigulke ''po'' jak wiedzialas ze cie nie stac na dziecko.

Gość już mnie wszystko boli :)
wy nie jestęscie uczciwi tylko niedorajdy . życiowe sieroty , które nie potrafiły znaleść porżądnej pracy - penie jak sie po podstawówce przyjełaś do pierwszej roboty to do tej pory tam siedzisz ? co to znaczy ,zeby ludzie w rednim wiekumieli mieszkanie 27 m ??? pokój w mieszkaniu , w którym mieszkałam miał 24 . sami jesteście nieudacznicy i tyle :)

Gość biedny chłopak ale mu się
rodzice trafili :(

Gość jaaaaaa789
syn nieudacznik bo rodzice też nieudaczniki,tego go nauczyliście,mieszkacie w takiej klitce to jestescie nieudaczniki

Gość do tej pani
Areba44 - a ty ciągle piszesz, że syn miał fochy i nie wiadomo jakie wymagania, a podajesz tylko jedno- własny pokój. Nie dziw się, że twój syn tak jak inni ludzie (a szczególnie nastolatkowie) potrzebują choć trochę prywatności, mogę się założyć, że gdyby miał chociażby maleńką klitkę, w której mieściłyby się tylko łóżko i biurko byłby najbardziej zadowolonym chłopakiem na świecie a to chyba nie tak wiele?

Gość do tej pani
Areba44 - a ty ciągle piszesz, że syn miał fochy i nie wiadomo jakie wymagania, a podajesz tylko jedno- własny pokój. Nie dziw się, że twój syn tak jak inni ludzie (a szczególnie nastolatkowie) potrzebują choć trochę prywatności, mogę się założyć, że gdyby miał chociażby maleńką klitkę, w której mieściłyby się tylko łóżko i biurko byłby najbardziej zadowolonym chłopakiem na świecie a to chyba nie tak wiele?

Gość a ja tam podziwiam twojego
syna że to wszystko wytrzymał. Znając życie pójdzie szybko do pracy, wybuduje sobie ville z basenem, będzie miał dużo samochodów a to dzięki temu że pewnie się nigdy nie ożeni, bo wszystkie baby doją swoich chłopów.