Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość histasa

Dziewczyny powiedzcie co mam robić i myśleć w takiej sytuacjik?

Polecane posty

Gość histasa

No więc spotykałam się z pewnym facetem. Wszystko było pięknie do czasu kiedy miał miejsce pewien incydent. Początkowo nawet nie wiedziałam dlaczego nagle przestał się do mnie odzywać. Jednak usłyszałam od znajomych, że kilka dni temu kiedy odwoził mnie do domu i wracał z powrotem już sam to wtedy zaczepiła go grupka chłopaków. Nie wiem dokładnie co tam się stało, ale mniej więcej wiem, że został poturbowany i zastraszony. Kazano mu się więcej do mnie nie zbliżać. Niestety na to wychodzi, że chyba ich usłuchał :( Moja koleżanka powiedziała, żebym sobie dała z nim spokój bo skoro się boi i wybrał inną alternatywę niż ja, tzn że mu na mnie nie zależy itd. Myślicie, że ma racje?

Gość histasa
Wypowie się ktoś normalnie?

Gość times of truble
twój ex to gangster? Pytam serio.

Gość histasa
To nie jest mój ex. Nawet nie wiem dokładnie z czyjej inicjatywy wynika te zastraszenie...

Gość efgvdvdrhrtfhrtftrfhtfghntfg
Najpierw się dowiedz kto go zastraszył a dopiero podejmij jakies stosowne kroki.

Gość histasa
Mniej więcej wiem jaka to była grupka, jednak nie wiem kto dokładnie tam był i czyj to był pomysł. Z drugiej strony nawet nie wiem co bym mogła zrobić kiedy się dowiem wszystkiego

Gość histasa
up

Gość histasa
up