Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka ssss

Mam problem ze słodyczami

Polecane posty

Gość magdalenka ssss

Chcę rzucić jedzenie słodyczy. Nawet za nimi szczególnie nie przepadam, ale jem, bo jem. Nie wiem nawet dlaczego. Zwykle w towarzystwie, bo wszyscy jedzą. Np siostra codziennie kupuje torebkę ciastek czy tabliczkę czekolady i zjada od razu, ale jej przemiana materii jest wprost powalająca. Wygląda świetnie. Ja się poczęstuję jednym, a potem jem dalej. Ot tak po prostu, nie żebym tego nie potrzebowała. Normalnie bym to rzuciła, ale święta się zbliżają i mam taki odruch, że święta mi się ze słodkościami m.in kojarzą i moja mama robi taki pyyyyyszny sernik. Nie wiem czemu, ale mam takie poczucie, że powinnam go jeść, a jak już zacznę to na jednym kawałku się nie skończy a najpewniej na jedzeniu ciasta po 22. Wiem, że jak sobie raz w życiu nie pozwolę na jedzenie słodyczy tak całkiem to to zrobię, ale czy warto?

ja kiedyś jadałam słodycze dosłownie tonami...1 tir starczył by może na tydzień ;) ale poważnie. zaczęłam się odchudzać i nawet jakoś potwornie mnie do nich nie ciągnie fakt, jest różnie ale jak mi się chce słodkiego to jem kanapkę z dżemem (oczywiście w porze posiłku -nie jem między posiłkami) -nie taki kaloryczny a słodki :)

Gość Odbiorca
Ja mam własnie problem ze slodyczami i posiłkami 6-7 tłustych posiłkow i do 10 paczek czipsow dziennie , 6- 7 tabliczek czekolady(150 g), i od 7-15 batonikow dziennie to dla mnie pikuś a dla moich kolezanek to jest niemozliwe. Ja zaczelam tyle jecs kiedy mialam problem zyciowy i teraz juz tak ciagne 1 rok i przytylam 70 kg. Jak nie dostarcze tylu kalorii to w nastepny dzien zjadam 3 razy tyle lub wiecej