Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość użytkowniczka43

Wyjaśnienie skrótu VC

Polecane posty

Gość użytkowniczka43

Witam. Mogłby ktoś mi wyjaśnić skrót VC? Szukałam wszedzie a nic mi nie pasuje. Odpadaja Venture Capital, gra Vice City, domena internetowa .vc, volley club, vietcong. Próbuje rozwikłać opis na Gadu-Gadu mojej córki który brzmi "Vc i %%% to, co mnie dziś otacza" Ps. i nie chodzi tez raczej o WC.

Gość julietm
może vicodin :p

Gość Algoria
corke otacza alkohol mowiac w skrocie

Gość moje inicjały
Vic Caster, szukaj na facebooku 🖐️

Gość julietm
no %%% to alkohol, ale co ma Vc do alkoholu?

Gość użytkowniczka43
Vicodin odpada, to nie Dr. House. Vanila Club, też odpada, za daleko. (drugi koniec Polski). %%% wiem, że chodzi o alkohol ale co to jest ten Vc?

Gość vcx
VC - Venture Capital średnio- i długoterminowy kapitał inwestycyjny charakteryzujący się dużym stopniem ryzyka, ale mogący w przyszłości przynieść wysokie zyski. Jest to forma finansowania innowacyjnych (a przez to obarczonych ryzykiem) projektów inwestycyjnych. czyli nie ma obaw :P

Gość vcx
aha, juz o tym pisalas :(

Gość użytkowniczka43
Vic Caster, nie. Visual C++ też nie. Versus, jakie to ma powiązanie z Vc i %%%? O Venture Capital pisałam w pierwszym poście, że odpada.

Gość nooooooooooooooooommmmm
Virtual Connect

Gość vcx
Voice Chat ?

Gość ggdhjghddd
O ludzie ,alez ty jestes wscibska, a co ciebie to obchodzi jaki corka ma opis na gg, jej sprawa, nie wtracaj nosa w nie swoje sprawy, jakby co to ja poprostu zapytaj o to

Gość użytkowniczka43
musze wiedziec bo podejrzewam ze córka umawia się z studentem arabem, a j nie che miec potem czarnych wnuków aby mnie ludzie palcami wytykali

Gość mocno rozwinięta
Vitae Curricullum?

ej, jeśli nie chodzi ci o szczegóły, to jest to odtruwanie. Ale nie wiem dokładnie co ten skrót oznacza.

ok, już wiem. Chodzi o witaminę C łykaną pomiędzy kolejkami. W celu jak wyżej - można więcej wypić i mniej sieka.

Gość a po cholere Ci
wiedzieć co córka w opisie ma

Gość użytkowniczka43
O tych Arabach to podszywacz :( Może i by mnie to nie obchodziło tylko, że ona ma 16 lat. Nie wiem co to oznacza, może jakiś narkotyk? Martwie się o nią. To, że pije myśle, że jest ok skoro jeszcze nigdy nie przyłapałam jej jak była pijana, więc chyba malo wypija. Ale niepokoi mnie ten Vc.

no to już wiesz po co VC. Żebyś dalej nie przyłapała jej jak jest pijana :) Swoją drogą pozwalać 16latce pić alkohol - odważnie. Zwłaszcza że jak jej coś po pijako do łba strzeli i ją zawiną pijaną to będziesz miała przejeebane jak w ruskim czołgu.

Gość użytkowniczka43
Ufam jej. Nie wraca nigdy późno. A skoro wypije sobie jakiegoś Reddsa z koleżanką na pół to chyba się nic nie stanie. Sama wiem jaka jest dzisiejsza młodzież. Ale wątpie aby łykała witamine C aby mieć mniejsza sieke. Nigdy nie przyłapałam jej żeby była pijana albo żeby czuć było od niej alkohol. I jeszcze nie lubi wódki więc spokojniejsza jestem.

Gość użytkowniczka43
Ej, jak myślicie, a może chodzi o papierocy Viceroye?

Gość no to wyobraz sobie
że jednak nie każda 16 wypija sobie redsa (taaaa ja już widze tego redsa) i jara ale chowaj córcie jak chcesz

Gość użytkowniczka43
Akurat tak sie składa, że nie tyka zadnego alkoholu jak chce chce czasem dac na spróbowanie. Tylko Reddsa i Karmi nigdy nie odmawia. Pozatym wyszla na jakieś 2.5 godziny (wraca o 21, napisała mi sms) dużo by w tym czasie nie wypiła aby potem wyglądać normalnie. A nie chce jej okrzyczeć, za to że wiem że piła i zdradzać, że mam jej numer GaduGadu. Może kiedyś bardziej się przyda :)

Gość dfdgsdgfsgdj
a to chlopak czy dziewczyna ma taki opis? jelsi fcaet stwaialabym na gta vice city i alkohol jesli to facet to na 10000000% :):):):)

Gość dfdgsdgfsgdj
... GTA Vice City to kolejna część niezwykle popularnej serii gier .... między innymi : gry logiczne, gierki śmieszne czy gry dla dziewczyn "Vice City to ogromna i zróżnicowana metropolia (tzw. wrota do Południowej Ameryki i Karaibów), znajdziemy tu m.in. słoneczne plaże, tereny rekreacyjne, zatłoczone centrum miasta opanowane przez wysokie biurowce oraz slumsy. Na ulicach VC spotkamy też różnych ludzi, począwszy od zwykłych śmieciarzy, a skończywszy na gwiazdach rocka, znanych po'litykach, itp. Po mieście możemy poruszać się w różnoraki sposób" OKAZUJE SIE ZE TO GRA DLA LASEK:)

Gość użytkowniczka43
Pisałam, że córka. Napewno nie chodzi o gre komputerową.