Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upuphop

co sadzicie o tym komputerze

Polecane posty

Gość nooooooooooooooooommmmm
+około 400 na dokupienie Ramu + nie znam cen - na dodatkowy dysk zewnętrzny laptop w monitorze :)

Gość upuphop
a to za malo tego ramu jest? ja w moim obecnym mam chyba spro mniej bo jakies 256 chyba i wmiare dobrze mi dziala :-) potrzebuje kompa glownie do netu czasem jakies film , program do nauki jezyka obcego i tyle

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
komentarze są na dole strony miłej lektury

Gość Nor-bert.
nie lepiej laptka kupic

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
ja osobiście polecam ASUS'y ale są drogie z tańszych opcji Acer'y nigdy nie zawiodłem się na nich

Gość upuphop
tez myslalam nad laptopem tylko w sumie ja korzystam z kompa wylcznie w domu a taki laptop jest jednak drozszy . a mam na dzien dzisiejszy taka sytuacje ze musze kupic nowy monitor do stacjonarnego ktory i tak jest juz dosc slaby nie ma dvd 256 ram 60 gb i upatrzylam sobie cos takiego. 20 cali wiec spokojnie sobie mozna filmik jakis obejrzec

Gość to kup sobie nowy monitor
a za rok, czy za ile tam, jak będziesz miała kasę kup nowego kompa stacjonarnego, nie warto tego cudaka brać, a 1GB ramu to BARDZO mało w dzisiejszych czasach a tobie te 256MB RAMu to śmiga pewnie z Win XP, a nie z Vistą czy 7

Gość upuphop
niec wiem musze sie zastanowic. ale przyznam ze ciekawie to wyglada malo miejsca zajmuje. mimo wszystko to 1 gb ram mnie nie martwi tylko tak ogolnie myslalam ze ktos to ma i jakies opinie wyda. na podanym linku sa opinie do laptopow ale mam znajjomych co maja laptopa hp i nie narzekaja ile ludzi tyle opinii pewnie

Gość upuphop
up

Gość upuphop
hop

Gość uupppppppppppppp
up

Gość uupppppppppppppp
up

Gość uuppppppppppppp
up

To jest taki netbook tylko z większym monitorem, lepszy osobno monitor osobno piecyk. Co do jakości produktów mobilnych HP to te najtańsze (co wcale nie oznacza że tanie) są takie jak u wszystkich, tanio zrobione to są i cięte koszta. Tyczy się to laptopów wszystkich wiodących firm :) Padają matryce płyty etc..

Gość uuppppppppppppp
tylko nie wiem czy w tej cenie kupie zestaw monitor plus komputer

Gość przecz z sektą chrześcijańską
A do czego ten komputer ma być? Tak jak to ktoś napisał to jest netbook tylko z dużym monitorem. Procesor z linii Intel Atom to taki jak stosuje się w netbookach, 3GB RAM jest ok... zależy co chcesz robić z tym komputerem. Do Worda, przeglądania internetu, oglądania filmów i słuchania muzyki będzie ok, ale już o graniu w nowsze gry na tym możesz zapomnieć - słaba zintegrowana karta graficzna. Zastanów się też nad możliwościami rozbudowy. W tym cudaku poza dołożeniem RAMu i wymianą dysku na większy (ale to bez sensu) nic nie zrobisz w przyszłości. Zwykły stacjonarny komputer daje ci na przyszłość możliwości zmiany procesora czy karty graficznej. Za 1300 nie kupisz normalnego kompa z monitorem, ale ja bym na twoim miejscu kupił najpierw kompa a potem dokupił monitor nowy (albo odwrotnie). Taki normalny komputer będzie miał przede wszystkim lepszy procesor bo te Intel Atom to cudo nie jest.

nowy komputer z monitorem za 1300zł to ciężko będzie. Zwłascza że te komputery z linków mają system operacyjny ! legalny czyli 300zł to oprogramowanie.

Gość ta od komputera
do tej pory na kopmie przegladam net, pisze w wordzie, ucze sie excela, ucze sie jezykow obcych na roznych takich programach typu super memo. na tym nowym oprocz tego chcialabym obejrzec jakis film i to tyle. obecnie mam maly ekran szklany i nie mam dvd wiec filmow nie ogladam. obecnie mam tylko 256 ram, 60 gb dysk twardy wiec juz troche zamula bo mam taki smietnik ze szok. w gry nigdy nie gralam i grac nie bede bo nie lubie :-)

Gość ta od komputera

Gość zpewnoscia
was zbije

Gość upppppppppppppp
up