Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babsii

kosmetyk antycellulitowy

Polecane posty

Gość SYLWESTEREK
a może ktoś zna domowe sposoby na pozbycie się cellulity na wewnetrznych czesciach ud??? bo same cwiczenia tych partii ciała nie zdają calkowitego efektu u mnie:o

Gość babushka
mój kosmetyk antycelullitowy to olejek drenujący Sanoflore - biokosmetyk, bez parabenów :) Stosuję go regularnie po kąpieli, wykonując masaż całych nóg i brzucha. Wygładza skórę - jest jędrna, ale muszę dopowiedzieć, że nie miałam jakiegoś strasznego celullitu na pupie. Bardzo dobrze nawilża skórę, a do tego ma rewelacyjny zapach :)

Gość gklwr;hk
up up up tez jestem ciekawa;)

Gość mrowa 09435
babushka, droższego nie mogłaś znaleźć? :D I to nie jest antycellulitowe, tylko na zatrzymywanie wody głównie (po składzie patrząc) Najlepszy i dużo tańszy będzie prosty balsam zrobiony samodzielnie, z ok. 10% kofeiny plus reszta składników antycell. jakie się chce (algi, olejki etc.)

Gość bardzo ciekawe
jak można zrobić taki balsam i jak go stosowac????

Gość a Ty mrowa
skad masz te informacje??

Gość mrowa 09435
http://www.zrobsobiekrem.pl/?balsam-antycellulitowy-z-algami,180 np. tak, ja sobie przepis uprościłam bo robiłam na ich gotowej bazie do kremów, dodawałam też guaranę i centella asiatica (z Mazideł) jak dobrze pamiętam. A skąd mam informacje? Ano, czytam trochę więcej niz reklamy na opakowaniach kremów i balsamów, i naprawdę interesuję się prawdziwą kosmetologią ;) Fora Femineus i Laboratorium urody polecam m.in. :)

Gość fgpjoefhpeotjhe
up nie ma dobrych kremów na cellulit ja probowalam wszystkiego i nic:(