Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głąbie ty

MÓJ MĄŻ DLA NIEGO SĄ NAJWAŻNIEJSZE ZAKUPY...

Polecane posty

Gość głąbie ty

spożywcze:( Jestesmy młodym małżeństwem(3lata) , mój mąż ma takie podejście,że potrafi wydać kilkaset zł.ale żeby była przepełniona lodówka, dosłownie przepełniona ! jak chce zrobić zakupy do domu w stylu nowych ręczników, nowej lampy czy dywanu to twierdzi,że to zbytek, nawet naczynia mogą być dla niego stare/mamy po jego rodzicach 10letnie i dla mnie wstrętne/ Jednak jak wejdzie do marketu jednorazowo wdaje po 400zł i jest luz. Dodam,że mamy pieniądze i chciałabm np.żeby kupił sobie nowe ubrania-on twierdzi,że mu niepotrzebne, kupiłam mu ostatnio szampon troche lepszy nie taki z marketu to wypomina mi do dziś ! co robić jak sobie z czymś takim radzicie?

Gość głąbie ty
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość myjesz je dzisiaj czy jutro
ja bym się zaczęła bardziej przyglądać, ile z tego idzie na straty. bo jeśli rzeczywiście lodówka jest przepełniona, to pewnie nie zdąży się tego zjeść.

Gość wwrrr
Nie rozumiem, dlaczego on kupuje co chce, a Ty musisz pytac o pozwolenie.

Gość mawi77
Moja babcia zawsze mówiła tak "dupa by folwarki przesrała" . Są ludzie , którzy po prostu wierzą w jedzenie , a reszta to zbyteczne wydatki. Mam takich w rodzinie , tyle lat zarabiał taki jeden wujek za granicą , a niczego się nie dorobili , siedzą w domu , który wygląda jak skansen za to jedzenie u nich to zawsze był priorytet.

Gość mąż ma rację
po co dorabiać jakies firmy, które za marke biorą grube pieniądze szampon to szampon, ale ludzie dają sobie wmawiac, że koniecznie muszą miec markowy i przepłacaja to samo z ciuchami natomiast dobre jedzenie to podstawa, bo to nasze zdrowie

Gość wwrrr
Maz ma racje - ale skad Ty wiesz, ze maz kupuje zdrowe jedzenie? Moze kupuje najdrozsze, zeby firmy sobie zarobily, a moze podgnile z przecen, zeby zaoszczedzic, skad od razu zalozenie, ze wybiera najlepsze?

Gość głąbie ty
lubi dobrze zjesc i dużo i tego nigdy nie liczy