Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika14

Dziewictwo.

Polecane posty

Mam takie pytanie: Wszyscy myślą, że już nie jestem dziewicą, ale jestem i czy gdybym z jakims chlopakiem zrobila ten pierwszy raz to on by poznał, że jestem dziewicą czy niekoniecznie ?

Gość sdfgafsafasfasfsg
O rzesz ty :(

Gość no to wyobraz sobie
a jak z tamponami? gin bada cię bez problemu normalnie? jeśli z tamponami nie masz najmniejszego problemu, badanie u gina jest przez pochwę i kompletnie bezpolesne, wzierniki bierze zwykłe to znaczy że masz maleńką (bądz wcale) i chłopak sie nie zorientuje

Gość no to wyobraz sobie
maleńką błone*

nie moge mu powiedziec bo on mysli ze nie jestem dziewica. a to bedzie wstyd jak powiem, bo zaraz po szkole sie rozejdzie i beda jajca. bo wszyscy mysla ze mam to juz za soba

Gość no to wyobraz sobie
ehhhhh durne prowo

mam nadzieje że ty mnie masz 14 lat O.o [patrze na nick] no i co z tego...wstyd to ci będzie jak krew w czasie Tego poleci ...lepiej powiedzieć

wstyd? a czego tu się wstydzić? po drugie jeśli w twoim nicku to wiek to daruj sobie związki i seks i DOROŚNIJ najpierw

Gość Boratka
Prowo:) Dawaj dupy całej szkole. Tak będzie najlepiej bo gimnazjaliści potrzebują takich chętnych koleżanek

o to mi chodzi, ze nawet moja przyjaciołka mysli ze nie jestem dziewica i boje sie jej przyznac, oklamac ja.

Gość Boratka
Levi nie moralizuj mi tu znowu jak ja staram się wskazać małoletniej drogę, którą pójdzie przez życie

Gość zbereznik
ja pierdole... juz lepiej poczekaj kilka lat i wystaw sie na ebayu. moze zostaniesz mloda milionerka...

Gość Sanetta
Przemyśl sobie całą sprawę na spokojnie i zastanów się czy warto narażać swoje życie. Działanie pod wpływem chwili moze być naprawdę niebezpieczne. To co Levi powiedział, nie zaprzątaj sobie głowy seksem, tylko przygotuj się solidnie do testów kompetencji >.< Teenagers!