Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja 27 ko

czy przy 2 letnim synku mozemy uprawiac jeszcze

Polecane posty

Gość maja 27 ko

sex? tzn on biega po domu i nawet nie wie co robimy. a moze tylko mi sie tak wydaje? co o tym sadzicoe mamy, niechc eby mial potem jakies przebłyski. Przewanie na blacie w kuchni sie kochamy albo na kanapie w saloniku takze jak przechodzi to przestajemy sie ruszac wiec wyglada jak bysmy sie tulili w siebie. wypowiedzcie sie

Gość xdcfghj
niesmaczne prowo :O albo debile z Was

Gość m-a-l-i-n-e-c-z-k-a
Rozumiem że ty j e b n i ę t a jesteś :O

Gość maja 27 ko
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość maja 27 ko
dlaczego nienormalna jestem? moj synek nie gapi sie na nas, zajety jest zabawkami czasem zerknie ale nie przyglada sie, co wy tacy dzicy jestescie? ci co sie wypowiedzili, kochacie sie tlko jak dziecko usnie, i to pod koldra?

Gość rozkosznie
Uważam, że w tym wieku już nie powinniście, poza tym gratuluję udanego życia seksualnego :)

Gość maja 27 ko
rozkosznie dziekuje, ktos moze cos sie wypowie? z jakiego okresu Wy juz pamietacie rozne zdarzenia?

Gość fdggd
moja ma rok i 3 miesiace i odkad zaczela sie z nas smiac jak sie kochamy to przestalismy

Gość maja 27 ko
w czasie jednej zabawy omal nie wsadził mi swojej główki w moją rozepchana cipkę :)

Gość emilka d
wiez co lepiej tak nie robcie :O moj maly poltora roku zaczal tate nasladowac i co gorsze na spacerze czasem rusza tylkiem tak jakby........ wstyd mi teraz......

Gość maja 27 ko
dzieki dziewczyny kolezanki córka miala 2 lata i 7 miesiecy i przy wizycie u dziadków powiedziała im, ze rodzice czesto zamykaja sie w pokoju i głośno oddychaja a mama czasem krzyczy, boze :O ja bym sie ze wstydu spalila

Gość amingora
ja się tylko zastanawiam co wy za dziecko macie skoro możecie je z oczu spuscić.za moim trzeba krok w krok bo tak odpierdala i też ma dwa lata

Gość maja 27 ko
mamy bezpieczny dół w domu a na schody wciąż mamy kratke, więc może sobie wszedzie spokojnie biegać, poatym on w miare spokojny np jednym samochodzikiem godzine potrafi sie bawic na srodku dywanu, parkowac, jezdzic, szbyciej wolniej, robic kraksy z innymi itd, wiec my możemy działać i nie czekać dow ieczora :)

Gość Wkurzona....:/
Ale Ty jesteś głupia i naiwna. Dziecko w tym wieku rozumie więcej niż myślisz!

Możecie. Pamiętaj jednak, żeby dziecku wytłumaczyć że się bardzo kochacie i że mąż nie zrobiłby Ci krzywdy. Bo tak to może wyglądać z perspektywy dziecka.

Gość amingora
w takim razie zazdroszczę. mój jak diabeł:O:O:O

Gość misia1111111111111111111111
dziecko nie śpi a wy bara bara...chora kobieta z ciebie

Gość fdeee
Wasze dziecko komuś opowie co widziało, np skojarzy widząc scenę pocałunku w telewizji ,a wtedy Twoja mina bezcenna.

Gość to albo prowo albo autorka
to bezmyslne, bezmogowe zwierze, bo nawet moj kot wie jak ma sie zachowac w obecnosci mojego synka w zblizonym wieku do dziecka tej zboczonej idiotki, autorki tematu. Powinni cie podac na policje, ze rzeniesz sie idiotko w obecnosci dziecka! Nikt nie mowi i siedzeniu pod koldra przy zgaszonym swietle, ale do cholery jakies poczucie intymnosci, etyki i ludzkiego rozsadzku obowiazuja nawet takich debili jak ty!

Gość ahaaffaaaaahaa
Jak to się wszystko zmienia :d Jeszcze parędziesiat lat temu ludzie się gnieździli w jednej izbie i dzieci dużo starsze się od rodziców "uczyły" :D

Gość Uczyly? Chyba jak ojciec z
matka byli narabani :o albo jak narabany ojciec gwalcil matke na oczach dzieci. :o

Gość kornelkowa mama 2
uczyly, heheh chcialas zablysnac, nie wyszlo, a sloma z butów jedynie wyszla, bo post wyzej ma racje. kiedys bylo ok, jak spali wjednym pokoju i sie kochali nie przy 2 ale nawet starszych dzieciach, a autorka pisze ze ma duzy dom i dziecko czasem zerknie ale wtedy przestaja to tragedia sie dzieje i o molestowaniu piszecie hehe dobre.

Gość GLOWA DO GORY
synek juz sie edukuje sexualnie

Gdzie tak bylo? Moi dziadkowie mieli dwa (kuchnie + pokoj) i wiesz co? Dzieci spaly w kuchni! Cale piecioro! A dwojka rodzicow w osobnym pokoju, za gruba przedwojenna sciana i debowymi drzwiami. Wiec nie pie**ol. Moze twoja rodzina byla bardziej prymitywna, kto wie? Najwyrazniej tak.

Gość kornelkowa mama 2
na wsiach chociazby gdzie jedna izba byla, lub w ziemie tylko w jednej sie palilo. oj jak malo wiesz dziewczynko.

Na wsiach tez ludzie mieli i po 2 izby jak chcieli, no i stodoly mieli glownie od tego typu rozrywek jak tylko jedna izba byla zdatna do uzytku. Nie przesadzaj. Jak ktos mial glowe na karku a nie fiuta to wiedzial jak sie przy kim zachowac, o ile nie walil wody i mu jak knurowi wsjo obojetne bylo co, z kim i gdzie robi.