Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona....:/

Co zrobić z taką jędzą?

Polecane posty

Moja teściowa zachowuję się tak jak by moje dziecko było jej dzieckiem. Opowiada swojej siostrze że mały chce tylko do niej na ręce i że jak ją zobaczy to aż piszczy ze szczęścia. Dodam że mieszkamy razem a ona ma straszną wyobraźnie, Mały rzeczywiście lubi ją ale te jej teksty są grubo przesadzone. Dlaczego ona o robi?

Gość maja 27 ko
jest babcia, cieszy sie ze ma takiego fajnego wnuczka, co sie dziwisz ze sie podnieca nim do znajomych.wolisz zeby gadala, jaki on rozdarty i ze grymasi przy jedzeniu?

Rady kobiety która uprawia sex przy dwuletnim dziecku nie są mi potrzebne!!!

Gość maja 27 ko
a jakiej kobiety rady ci sa potrezebne? zrób liste cech i niech tylko takie ci radza :D

Gość irusiaka
ja tez tak mialam, nic nie zrobisz, wyprowadzcie sie, bo babcia zawladnie uczuciami twojego dziecka, bedzie go rozpieszczac a ty w koncu sie zalamiesz i poczujesz jak bys nic nie znaczyla dla dziecka. ja ucieklam... :(

A ja Tobie życze abyś się zastanowiła co piszesz a jeszcze lepiej jak odwiedzisz psychiatrę.

MNIE TEŻ TAKIE TEKSTY TEŚCIOWEJ WKURZAJĄ, ALE STARAM SIĘ TO TŁUMIĆ W SOBIE, BO PRZECIEŻ WIEM ŻE NIE ROBI TEGO ŻEBY MNIE ZDENERWOWAĆ TYLKO DLATEGO ŻE KOCHA WNUSIĘ. A ZALEZY MI NA TYM ŻEBY MOJE DZIECKO MIAŁO I KOCHAJĄCYCH RODZICÓW I DZIADKÓW.

Problem w tym że to ona mieszka u nas i za żadne skarby sie nie wyniesie bo po prostu nie ma gdzie!

Gość slask
chyba zaczynasz być zazdrosna o własne dziecko. tak to już z babciami jest i nie masz innego wyjścia jak tylko to zaakceptować. moje dziecko tez dużo czasu spędza z dziadkami. moja mama zaplanowała malej cale życie na najbliższe 20 lat i co nie mam żadnego problemu z tym bo wiem ze to ja jestem matka i ja mowie ostateczne słowo nie widzę tez problemu w tym ze dziecko bardzo cieszy się na widok dziadków i chętniej do nich chodzi na ręce bo mała po prostu widzi ze ich może wykorzystać w 100% a z mama nie będzie tak łatwo.

Gość irusiaka
moja tesciowa tez mieszkala u mojego meza, ale uwazala ze jest u siebie. mnie obrazala a on jej sluchal. dlatego odeszlam

Gość irusiaka
ja tez jestem zazdrosna, ja chce wychowywac swoje dziecko , ona juz miqala swoj czas

Już mnie kurza powoli! Albo mówi do niego: Kogo Ty jesteś syneczku? Babci prawda??

ALE DLACZEGO NIE CHCESZ ŻEBY BABCIA SIĘ CIESZYŁA WNUKIEM??? OBAWIASZ SIĘ ŻE UKRADNIE CI UCZUCIA TWOJEGO DZIECKA? NAPEWNO TAK SIĘ NIE STANIE. NIE CHCESZ ŻEBY DZIECKO MIAŁO KOCHAJĄCĄ BABCIĘ. MOŻE ZDYSTANSUJ SIĘ TROCHĘ DO TEGO I PATRZ NA TO JEJ GADANIE Z PRZYMRUŻENIEM OKA :)

Nie biję się bo wiem że dziecko jest moje! Po prostu wkurza mnie jak się popisuję i robi z siebie lepszą opiekunkę ode mnie.

Gość irusiaka
ja przez to jej wpieprzanie sie i odbieranie mi synka rozwodze sie z mezem, a bardzo go kocham i tesknie za nim

JA ROZUMIEM CO CZUJESZ, BO SAMA CZASEM TEŻ MIEWAM TAKIE ODCZUCIA. ALE NIE ZWRACAJ UWAGI NA TO CO ONA MÓWI. TY I TAK JESTEŚ I ZAWSZE BĘDZIESZ DLA DZIECKA NAJWAŻNIEJSZA. A TAKA WALKA O UCZUCIA DZIECKA JEST PO PROSTU CHORA. DZIECKO CHCE BYĆ PO PROSU KOCHANE - NIE MOŻESZ INNYM ZABRONIĆ KOCHAĆ TWOJEGO DZIECKA.

Gość irusiaka
ile masz lat, ja 25, odeszlam, wrocilam na studia, kupilam auto, pracuje na 3 zmiany i jakos sobie radze. ale tesknie za nim strasznie

Mam 22 lata. Z facetem też mi się nie układa (dużo piję) . Twoja teściowa to dopiero musiała byc wredna że doprowadziła do waszego rozstania. Ile ma Twoje dziecko?

Gość irusiaka
2,5 roku

Mój 13 miesięcy.

Gość irusiaka
ty jestes najwazniejsza, to ty urodzilas i kochasz swoje dziecko najbardziej na swiecia, pracujesz?

Gość jujajuna
Wkurzona to nie pij, bedziesz szczesliwsza i mniej nerwowa :classic_cool:

Gość irusiaka
nie ma dobrej odpowiedzi, musisz zdecydowac, a co maz na to wszystko?

jujajuna a gdzie jest napisane że ja piję? Nie pracuję

Gość irusiaka
a jak maz sie zachowuje, ja wiem ze moj mnie kocha ale mamusie chyba mocniej

Jak już pisałam dużo pije i nie miesza się w to

Gość jujajuna
Wkurzona....:/ Mam 22 lata. Z facetem też mi się nie układa (dużo piję) . Tu napisalas, ze pijesz :classic_cool: Ale jezeli chleje szanowny malzonek to odejdz od pijusa. Po diabla ci zycie z alkoholikiem?

Gość irusiaka
niech sie zamiesz i stanie po twojej stronie

Gość irusiaka
miesza mialo byc ( sorki troche wypilam bo zaliczymal geodezje i logike :)