Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona....:/

Co zrobić z taką jędzą?

Polecane posty

Miałam na mysli że on piję ale to druga historia i nie o tym chce tutaj rozmawiać. Nie mogę od niego odejść,

Gość irusiaka
no tak, rozumiem ja tech cialaby byc z mezem :( :(

Gość jujajuna
Nie mozesz? Czy nie chcesz? Bo to roznica. To nie tesciowa jest punktem zapalnym tylko twoj maz.

nie moge a teściowa nie ma z tym nic wspólnego. Nie łączcie tego

Gość jujajuna
Dlaczego nie mozesz? Jestes ubezwlasnowolniona? Nie ma czegos takiego jak "nie moge odejsc od meza", mozna tylko nie chciec. Z roznych przyczyn.

Boje się o moje dziecko bo on grozi że mi je odbierze jak go zostawie. To tyle na ten temat bo moje pytanie dotyczyło problemu z teściową a nie z moim facetem.

Gość jujajuna
Nie odbierze ci dziecka :D Nie chcesz odejsc i tyle. A z tesciowa nic nie zrobisz bo babcie juz takie sa. Tak wiec nie masz wyjscia, nie chcesz nic zmienic w swoim zyciu to wkurzaj sie dalej 🖐️

Gość \zazdroscccccccccccccccc
ja tez tak mialam, nic nie zrobisz, wyprowadzcie sie, bo babcia zawladnie uczuciami twojego dziecka, bedzie go rozpieszczac a ty w koncu sie zalamiesz i poczujesz jak bys nic nie znaczyla dla dziecka. ja ucieklam ale durne myslenie

a co Ty myslisz że ja już nie próbowałam odejść? Zawsze wyrywał mi dziecko i zamykał się z nim w pokoju tak długo aż wróciłam! Gówno wiesz a gadasz głupoty!!!

Gość lecz sieeeeeeeeeeeeee
irusiaka ty jestes najwazniejsza, to ty urodzilas i kochasz swoje dziecko najbardziej na swiecia, pracujesz

Gość irusiaka
nie gdam glupot odeszlam a teraz on sie troche stara a tesiowa wkur...

Gość jujajuna
A on cie 24 godziny na dobe pilnuje ze dziecko ci wyrywa jak odchodzisz? :D Chyba ze ty z taka pokazowka mu wyjezdzasz. Jak bys chiala to bys spakowala dziecko i siebie kiedy go nie ma (pracuje chyba?) i wyszla. Zlozeylabys sprawe o rozwod i alimenty i zaczelabys normalne zycie. Ale ty wolisz sie uzalac i szukasz tu kogos kto poglaszcze cie po glowce, mowiac "oj, jaka biedna jestes z ta wredna tesciowa" :D Nie tedy droga.

Gość ____rodzice____
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość irusiaka
nie lecze sie dziecko jest moje i meza a nie tesciowej

Gość irusiaka
ucze moje dziedko juz umie liczyc do 10 i zan kilka literek :)

Gość lecz sieeeeeeeeeeeeee
glupia smarkula z ciebie

Gość irusiaka
lecz sieeeee o co ci chodzi?

Pracuję ale sam u siebie bo ma gospodarstwo rolne czyli rzeczywiście pilnuje mnuie przez całą dobę. Nie odstawiam pokazówki po prostu nie wiesz o co chodzi i tyle!!!

Gość irusiaka
JA CIE ROZUMIEM, PRZYKRE TO STRASZNIE. WIEM JAK U MNIE BYLO :(

jujajuna myślisz że to wszystko jest takie łatwe>? a dużo filmów się naoglądałaś

Gość irusiaka
PISZESZ TK DO MNIE?

pisze do jujajuna

Gość irusiaka
POSLUCHAJ, JAK KTOSNIE MA takiej sytuacji to nas nie zozumie

Gość jujajuna
Wkurzona ja wiem co pisze. Jakis czas temu wzielam zycie w swoje rece, rozstalam sie z mezem i daje rade. ALe ty wolisz sie uzalac. Twoj wybor. Roznica miedzy nami jest taka, ze ja jestem szczesliwa, zadowolona, rozesmiana a ty - wkurzona ;-)

Rzeczywiście masz rację.

Gość irusiaka
ja tez odeszlam, mamciezko, ale daje rade :) no i jestem szczesliwa, tylko czasami tesknie za nim mocno...

wkurzona to ja jestem z powodu teściowej a nie faceta jasne? Gówno wiesz o moim związku a pleciesz jakieś żałosne monologi. Boje się o dziecko nie rozumiesz? Nie wiesz do czego mój facet jest zdolny więc się nie wypowiadaj!

Gość jujajuna
No, jezzeli twoj facet jest zdolny do skrzywdzenia ciebie lub dziecka to sorry ale to jakas patologia. Z tym tez mozna dac sobie rade - jest policja, sa odpowiednie organizacje pomagajace kobietom. A z tesciowa nic nie zrobisz bo bacie juz takie sa.

Nie daje juz rady!

Gość irusiaka
up