Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slilna jak trucizna

Wezcie mnie opierdolcie,bo sie nie moge odczepic od zajetego

Polecane posty

Gość Slilna jak trucizna

Sytucja wyglada powaznie,bo facet podoba mi sie od kilku lat,a teraz sam zaczyna cos zemna krecic,nawet sie juz calowalismy.Ale jak tu sie od niego odciac,bo on pewnie chce tylko jednego,a ja napewno bede na koniec plakac,albo nie tylko ja.Nie moge sobie go z glowy wybic,potrzebuje silnych argumentow.Nawet nie trafia domnie to,ze on ma 2dzieci i rozbijam mu rodzine

Gość Slilna jak trucizna
Czyli mam zielone swiatlo?

Gość idz na całość
idź na całość

Gość Slilna jak trucizna
to dopiero argument;-)

Gość inny wymiar
nie bądź głupia, nie bądź suka...Tylko na tyle cie stać? noz k... mać! leć i wystaw mu goły tyłek pod domem i zrób to w obecności dzieci i żony. Powaliło Cie...Przykuł bym łańcuchami i zostawil o chlebie i wodzie...oj przeszłoby ci szybko

Gość Slilna jak trucizna
Slabo,czekam na cos mocniejszego

Gość hihihahah
ja to na miejscu jego zony bym ci morde rozkwasila suko

Gość hihihahah
jaka trzeba byc suka zeby rozwalac komus zycie,sama kiedys tego doswiadczysz,zobaczysz

Gość slodycz twych ust
nawet jak ją zostawi to bedzie musial placic alimenty na dwojke dzieci hehhe ja bym takiego juz nie chciala

Gość hihihahah
ty nie jestes silna jak trucizna...ty zwykla dziwka jestes:P:P

Gość hihihahah
a poza tym jak jej to zrobi to w przyszlosci czemu tobie nie..przeciez juz wie jaka jestes suka...faceci takimi sie bawia i tyle

Gość Slilna jak trucizna
Jakbym wyczula,ze mnie zdradza,to sama moglabym sie cieszyc mozliwoscia odwzajemnienia sie

Gość zapach pomarańczy...
Po co cię krytykować, wyzywać. Twoje życie, twój problem. I tak rozwalisz tą rodzinę, bo zagięłaś na niego parol. A facet cię zdobedzie, bo skusi cię zawartość jego portfela. Jak jesteś silną trucizną, to nie ma na ciebie antidotum. Czyń swą powinność duszo Judaszowa, nie patrz na łzy żony i jego dzieci. 'Jak się nie przewrócisz , to się nie nauczysz!'

Gość Slilna jak trucizna
Ja juz stara jak baba Jaga 25,on 38,jego babka 40

Musisz być bardzo nieatrakcyjna, jak za takiego starego zużytego dziada się zabierasz:)

Gość dcsdv
to ja sie nie dziwie ze cie podrywa jak jego ma juz 40:D ale uwazaj bo jakcie dorwie te babsko to...

Gość inny wymiar
kumam już o co chodzi...chcesz być zjechana, zeby odkupic nieco swoją winę i tak iść z nim do wyra:P Niestety masz dużą szansę...życzę Ci więc większej trucizny od ciebie samej, która rzuci cię o glebe , ewentualnie zakochania się w geju z którym nigdy nic Ci juz nie wyjdzie:)

Gość Slilna jak trucizna
Nowlasnie mam juz przerabane,bo jestem w nim zakochana,a on tak jakby nie do osiagniecia,nigdy nie bedzie moj

A co to znaczy zakochana? Jak to odczuwasz?

Gość inny wymiar
no to wpadłaś...teraz własny jad cie pokona:P

Jaka jestes uboga w intelekt, te twoje motyle są silniejsze od ciebie:( Gratuluję partactwa w wyborze faceta do zakochania:(

Gość Slilna jak trucizna
Definicja zakochania???Hmmmm... Juz od poczatku wpadl mi w oko,zawsze na siebie zerkalismy,on zawsze zapraszal na kawe,ja odmawialam.Po prawie 2letniej przerwie niewidzenia,kontakty odzyly,byly zainicjowane z jego jak i z mojej strony.Przez te 2lata czesto go wspominalam.Jest to ideal faceta,ideal dlamnie,interesujace hobby,interesujaca praca,towarzyski,zawsze mielismy temat do rozmowy i zartow.Super przystojny.(Egzotyczny) Zawsze zanim szalalam,ale tego nie okazywalam,nie moglam.Ale teraz gdy przy kazdym spotkaniu sie calowalismy............ale jak!!!Myslalam,ze tak faceci potrafia tylko na filmach.Jak mam sie oprzec,zeby sprawa nie posunela sie dalej jak???

Czy tylko ten zajety facet jest twoim hobby? Faktycznie, sama sie zatrujesz własnym jadem:( Szkoda, że taka młoda dziewczyna zmarnuje sobie życie, na własne życzenie. Wyrazy współczucia:(

Gość jurkaaa
czy wiesz co czuje jego żona ,,, a dzieci może czekają aż ich tata wroici z pracy i je ucałuje.. może nie umieją bez niego zasnąć...dla mnie to zwykłe k.......nie stać cię na wolnego faceta?

Ależ sprawa posunie się dalej. Bo tego pragniesz. Nastaw sie tylko, że potemotem będziesz musiała trzymać jakoś pion. Jak się teraz nastawisz, to potem będzie ci łatwiej.

Gość Slilna jak trucizna
Jego dzieci spedzaja wiecej czasu zemna niz z jego matka,on chce sie spelniac zawodowo.