Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinaquell

pomocy!!

Polecane posty

Gość pinaquell

Wczoraj kochałam sie z moim chłopakiem, oczywiście pelne zabezpieczenie ale niestety pekła nam gumka podczas stosunku, zauwazylismy dopiero po, nigdy nie konczy we mnie, czy moge byc w ciazy?

Gość nic nie moga jej zrobic
no to chyba oczywiste. co to w ogole za pytanie, jesli nie bierzesz tabletek, to prawdopodobienstwo zajscia jest 90 % . z peknieta gumka to tak jakby bez.

Gość no to wyobraz sobie
wrożka wrózy w innym temacie KURWA za chuja nie mam pojecia co się dzieje w twojej cipie i jajowodach, łba tam nie wsadzam przecież zrob se test online idz kretynko do gina po tabletke 48/72 po

Gość hfgg
kurcze, a nam przez 14 lat związku ani razu nie pękła gumka...jak wy to robicie, że wam pękają!!??

Gość nic nie moga jej zrobic
twoj facet ma za malego:P pekaja bo sa zle dobrane rozmiarem. penis za duzy na gumke i ups.

Gość dfdgsdgfsgdj
na 90% tak. jesli nie to bedziesz mega szczesciara.

Gość Michał Zaradny
Witam W przypadku, kiedy stosowana przez Was metoda antykoncepcji zawiedzie najbezpieczniej sięgnąć po tabletkę antykoncepcji awaryjnej, która jest bezpieczną i skuteczną metodą zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Więcej na ten temat na www.wpadka.pl, a pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www. wpadka.pl masz 72 godziny