Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalamiMalami221133212

spoznia mi sie okres... pomocy.

Polecane posty

spoznia mi sie okres dzien dopiero ale... jakos tydzien temu czy ponad tydzien nie pamietam kiedy dokladnie czulam taki bol brzucha jak przed okresem ... bylam pewna, ze go dostane zaraz nawet zalozylam podpaske na noc. nie dostalam go bole po 2 dniach przeszly. teraz bardzo bola mnie piersi mam jakby zapalenie pecherza tzn sikam bardzo czesto i boli przy sikaniu, mam 37 stopni goraczki. Zrobilam test ciazowy wczoraj (w dzien spodziewaniej miesiaczki) wyszedl negatywny. stosuje prezerwatywy bo nie moge stosowac antykoncepcji hormonalnej. czy myslcie, ze to objawy ciazy? i kiedy mam powtorzyc test... Bardzo sie boje :(

Gość malwinkainkalalalala
mnie rowniez boli brzuch jak na okres a dopiero co mialam ;(

up up.

Gość pal_licho
mhm...37 stopni to nie gorączka.a jeden dzień to nie spóźnienie.bóle w dole brzucha i częste sikanie oraz ból temu towarzyszący bardziej wskazuje na zapalenie dróg moczowych lub coś w ten deseń.Jeśli masz infekcję to okres choćby dlatego może się spóźniać.test możesz zrobić ale jeśli tak się boisz to idź do ginekologa i po strachu.

problem w tym ze nie moge isc do ginekologa...

Gość blabliblu
jesteś chora to i okres się spóźnia. miałam przeziębienie i okres mi się spóźnił, chociaż był w trakcie. tzn. zaczął się, ale po dniu skończył. przeżyłam kilka dni przeziębienia i powrócił znów.

bo nie mieszkam w polsce i tutaj wizyta do ginekologa to tylko prywatnie chyba ze dzieje sie cos zlego (szpital itd). Badana krwi nie robia wcale chyba ze jest cos nie tak. jesli ktos pojdzie do specjalnej przychodni robia tylko test taki jaki sama moge sobie kupic. bylam tam kiedys jak rowniez mialam podejrzenie ciazy. prosze nie kloccie sie ze mna bo czytam o dziewczynach, ktore maja ten sam problem i kazda pisze jak to nie mozna bla bla. no nie mozna. cala ciaze prowadza pielegniarki tutaj

Gość pal_licho
a to ok...więc kup 2 testy i zrób dzień po dniu.nikłe ryzyko,że oba się pomylą:)Radzę też iść do internisty,bo z infekcją tego rodzaju nie ma żartów.seryyyjo.