Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy8899000896

jak mam sie zachowac jak mam postapic

Polecane posty

Gość do mufin
masz jaja? spotkajmy sie wytlumacze ci za autora bardzo chetnie zapraszam mich.kowalski2@wp.pl

ale naszemu autorowi - rycerzowi z złotej zbroii tak bardzo przeszkadza ,ze obcy - dla niego facet śpi z matką jego dizewczyny w jej mieszakniu :):):) pajac .

ty kowalski masz tylko jaja .... i nic wiecej . co ty jesteś adwokat tego chłopaczyny ? do majtek sie pcha i do cudzej chałupy a zarobić na nic nie potrafi ? to niech sieza kobiety nie bierze jak jest chłopaczkem a nie mężczyzną .

Gość dobra rada gdy wypada
pewnie ze nie mieszaj sie w babskie stosunki. Moja matka tak sie nie zachowuje i po czytaniu niektorych watkow czy to na forach czy sluchaniu przyjaciolek doceniam ja jeszcze bardziej. Ja uwazam ze powinienes ja przekonac zebys i Ty u niej przenocowal raz, dwa razy i zobaczyc reakcje matki - poprostu nic nie mowic i potraktowac to jako normalnosc. Nie zgadzam sie z przedmowczynia bo to jest rowniez jej mieszkanie - wg Ciebie powinna ona dziekowac matce ze pozwala jej mieszkac u siebie? Ze jej nie wyrzucila kiedy znalazla sobie faceta? Moze powinna jej powiedziec jestes dorosla radz sobie sama? poprostu bez komentarza

Gość do mufin
jestes mocny w gebie czy jestes facetem i masz jaja? co boisz sie? sprawdz mnie.

będzie to mieszkanie córki jeśli będzie miała n to papiery - tak w kwestii formalnej . pewnie ,zę to nie łaska ,zę mieszka z matką , ale zauważ ,ze nie zali sie córka tylko ziećiu niedorobiony .

kowalski - mam cie w doopie - aże doopę mam dużą to sie cały zmieścisz . spadaj cieciu .

Gość panowie co z wami nie tak
siedzicie na forum dla kobiet i piszecie? co wy macie w majtkach w tych wlosach chyba wam sie penis w lechtaczke zamienil. okres tez macie moze dlatego na kobiecym forum siedzisie i wprowadzacie tu styl typowy dla was meskie....

Gość do mufin
widzisz na forum sie leczysz bo na ulicy jakbys zobaczyl faceta to spadalbys jak sie patrzysz mi wystarczy pokazales ze masz cipke zamiast fiuta prawdziwy honorowy facet potrafi udowodnic ze nim jest ty jestes cipa i lecz sie dalej na forum ze swojego niudanego zycia

synku , prawdizwy facet niczego nie musi udowadniać , Udowadniać ,ze są męzczyznami musza takie ciotki jak ty .

prawdiwy facet nie zglasza problemów , tylko je rowiązuje , no , chyba ,ze jest taką klucha co by chciała przezć życie cudzym kosztem , tak jak autor .

Gość dawaj mufin
mufin dobrze gada, jesli corce by to przeszkadzalo to by sama sprawe zalatwila, a tobie co do tego? zajmij sie swoim zyciem

Gość dawaj mufin
oj co jednak nick pomaranczowy jest lepszy nie masz jaj

a moze corc brak asertywnosci i nei umie tego matce powiedziec, ze jej to nei odpowiada

Gość marika6
dla mnie ona nie potrafi z matka rozmawiac i juz! u mnie bylaby prosta rozmowa zeby sie spotykali gdzie indziej bo tez mam male mieszkanie i wystarczy. 4 dni nonstop z jej facetem pod jednym dachem to ani sie swobodnie umyc ubrac no jak w hotelu

Mufin, jeśli mieszkanie było np. na ojca, który dajmy na to umarł, to mają je z matką po połowie. Nie znamy sytuacji, dlatego nie skłaniaj się ku tak daleko idącym wnioskom, że córka ma się z niego wyprowadzać, i przestań powtarzać to w co drugiej wypowiedzi.

Dziewczyna ma sporo oleju w głowie - w przeciwieństwie do Ciebie, autorze wątku. Nie, dzieci nie są najważniejsze, jako współlokatorzy są traktowani na równi. Dla Ciebie Twoja panna jest może i najistotniejsza, ale to nie znaczy, że ma sobie podporządkowywać matkę, bo jest jej córką i jej się należy. Co też nie znaczy, że powinna cierpieć w ciszy - na Boga, jest już dorosła, niech porozmawia z matką. Skoro pokój, gdzie matka śpi z facetem jest przechodni do łazienki, niech się zamienią pokojami i matka się zamknie w pokoju, a ona będzie swobodnie spać i chodzić sobie siku. Zakładam, że jakby oni szli w nocy do kibla to by się ubierali, nie paradowali nago. Z tym nocowaniem Twoim u niej - czemu nie? Myślę, że jej matka by się na to zgodziła bez problemu, wydaje się całkiem rozsądna. Najważniejszy jest DIALOG - jeżeli Twoja dziewczyna robi z siebie cierpiętnicę, nie mówiąc mamie, co jej nie pasuje, to skąd jej matka ma wiedzieć, że coś jest nie tak? I zgadzam się z tymi, którzy piszą, że matka ma prawo do swojego życia, nowego partnera itd. Moja koleżanka robiła swojej matce takie jazdy jak była młoda. Nienawidziła jej faceta, uciekała z domu, wiecznie się o wszystko wykłócała. Jej matka "dla dobra" córki zostawiła faceta. Teraz zapiernicza w supermarkecie, jest sama w pustej chacie, a córeczka wybyła na studia - jak słodko...

Gość wnioskujaac
powinna sie wyprowadzic i tyle i dac matce wolna reke jasne wolnosc jednego czlowieka ogranicza wolnosc drugiego ktora przez matke ma ograniczona. ja jednak obstaje za tym zeby nocowala u niego bo jakos nikt na to nie wpadl, facet przeciez musi miec mieszkanie wiec czemu nie u niego - oczywiste rozwiazanie. co do postu wyzej to ze Ty masz zle doswiadczenia nie znaczy ze kazdy takie ma - ja mialam podobna sytuacje z kolezanka i jakos sie z matka dogadali i matka nocowala u faceta a on przychodzil od czasu do czasu do nich na obiady.

Gość rozczarowanieeeee
A ja mam pytanie do autora wątku Co na temat sypiania ze soba w jej domu sadzi dziewczyna? rozmawiałes z nia na ten temat?

Gość a ja stwierdze!
matka ma dosc pajeczyn w szparce i chce ja przeczyscic a corka marudzi a sama sie pewnie pieprzy ze swoim chlopakiem. Rodzice tez lubia seks i zaakceptujcie to ze nie raz ludzia go bardziej niz wy sami gowniarze