Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Chciałem dzisiaj iść na imprezę ale nie poszedłem

Polecane posty

Kto ze mną popiszę? Zrezgynowałem dzisiaj z imprezy ... cóż powstrzymam się trochę. Jest tam kto?

to tak samo jak ja, z tym, że ja już wczoraj bylem jakoś mi się odechciało, bo mam świadomość że dzisiaj znowu byłoby to samo nie znalazłbym wartej uwagi

Gość bard'ika
julian, to ty?

to więcej niż pewne - jeżeli jest jakaś w miarę atrakcyjna to przyjdzie z przydupasem, nierzadko o wyglądzie napakowanej świni z kolei te mniej atrakcyjne będą sie wdzieczyć, i patrzeć żeby je poderwać szkoda czasu

Gość Face hope glory
Dobrze że nie poszedłeś bo to nie ma sensu

a jeszcze trzecia kategoria - stare suczki, najczęsciej są dwie, bez facetów, ale od razu widać że mialy w sobie wiele kutasów

Gość nbhjvhbjv
wiem, bo Cię widziałam:p

Gość nbhjvhbjv
a co same mają chodzić?

ja tam nie mam nic przeciwko bo już wyrywalem laskę ze stada jak były po trzy, czy wiecej, one ZAWSZE chodzą stadami :) problem w tym, że ostatnio nie ma czego wyrywać nawet nie ma zbytnio na co popatrzeć straciłem wczoraj 35 zeta na wejscie

Gość nbhjvhbjv
Czyli jak są 3 lub 4 to jest ok?

a i jeszcze 1 zeta za szatnię, w tej co było 15, więc 36 razem chociaż były trzy czarnulki, przyznam się, z fajnymi tyłeczkami ale ja wolę blondynki a blondyka była taka stara raszpla, ode mnie starsza z 5 lat, i sie uśmiechała, ale jakoś mi się nie chcialo, bo szukam mlodszej

Gość powinni zakazac
palenia w pubach i dyskotekach rzygac sie chce

Gość powinni zakazac
jak chodzilam na dyskoteki kiedys to sama tez palilam i sie w miare przyzwyczailam ale pozniej wyjechalam i kisne w uk i tu jest calkowity zakaz swietna sprawa niedawno jak weszlam do pubu w pl to myslalam ze zejde z tego swiata tak nadymione ze ja nic nei widzialam w jednym drugim to samo a za dwa tyg ide na balange z okazji moich urodizn i sobie odbije za wszystkie czasy jupi

najciekawsze ze jak wracalem metrem z PARK-u - tego klubu za 20 zeta, to jakiś debil zaczął palic w metrze ale zaraz sie do niego dojebali inni, i mało co nie dostał wpierdol to zgasił fajkę ale walilo, bo palił jakieś zioło z kolei jak już wracalem metyrem na chatę to wchodzę i patrzę na prawo, siedzienia zarzygane a po lewej jakiś czerwony płyn, chyba komuś sie sloik z burakami rozpieprzyl pięknie

Gość GLOWA DO GORY
WALNIJ SOBIE setke, i idz spac:-)