Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

CHCĘ ZAJŚĆ W CIĄŻE!!! planuje przebić gumkę

Polecane posty

moje pytanie brzmi; Czy partner po wytrysku zauważy że jest minimalna dziurka w prezerwatywie i jakie mam szanse na zajście?:)

Gość bard'ika
jakbyś mi wycięła taki numer to kazałbym ci usunąć.

A więc po kolei 1. Prawdopodobnie tak, chyba że nie zawiązuje supełka to może się nie skubnie. Inaczej zauważy bo będzie przeciekać i mu się będą łapy kleić. 2. Nie wiadomo jakie masz szanse, tutaj są i takie co wpadły jak i takie co już od roku piszą w temacie 'staraczki'.

Gość ehmtkshe
chyba bym cie zabil... ;) ladny zarcik... ;)

matko a nie lepiej poprostu z nim pogadać o dziecku? :/ zwykle taka decyzja należy do obojga,albo oboje chcą,albo nie chcą,a jak jedno chce a drugie nie to wtedy trzeba znaleść inne wyjście.po co robić takie przekręty?

Gość hej hej he
a nie lepiej otawrcie pogadac z facetem? a swoja droga to po kij sie odchudzasz jak chcesz zajsc w ciaze.. moze zrob tak, ze kiedys kiedy bedziesz wiedziala ze nie macie gumek na zapasie to sprowokuj sytuacje i powiedz ten jeden raz nic sie nie stanie jak bez prezerwatywy to zrobimy podniec go.. i sie skusi ale najrozsadniej byloby powiedziec, ze chcesz juz zostac matka nie mzoesz go zmuszac do tego, bo nawet jesli ise pogodzi z tym, ze "wpadliscie" to chyba lepiej zzeby to byla wspolna decyzja..

Gość hej hej he
no coz skoro nie chce to widocznie nie chce nie czuje sie gotowy. Jak tak bardzo musisz zajsc to mzoesz sztucznie sie zaplodnic przechwycic prezerwatywe i potem sie nia wymazac.. heh :P

Gość erkpweokfdpwoekfp
ja pierdole chyba macie zęby w cipie... :)

wszystkie metody juz wyprowalam na przerywanca , wyciaganie spermy z gumki itp ale przebijania jeszcze nie bo boje sie ze zauwazy... a co do sexu bez gumki to nie ma mowy, nie wierzy kiedy mowie ze mam nieplodne;p i ma racje hehe

wie jak bardzo pragne dziecka... :) nawet proponowalam ze bede tabletki łykac ale niechce sie zgodzic bo wie ze bede łykac co piąta ;p hehe

Gość eeerk
bedziesz miala za swoje jak zostaniesz z dzieckiem sama...

nie zostane bo kiedys powiedzial ze jak bedzie to zapewni dziecku wszystko co najlpesze i wogole bedzie dobrym ojcem ...tylko narazie nie chce :( mam czekac minimum 2 lata

Gość ekrm
a spoko zwracam honor, mialas 17 lat??? ; 0

Gość ginekolog Dzidek
Zalosne jest to, do czego chcesz sie posunac, zebys potem tego nie zalowala. Facet skuma baze, ze go wrobilas i pogoni Cie w pizdu.

no odpowiadam temu głupiemu wyzej ze jak mam zostac sama z dzieckiem skoro ejstem mezatka od 4 lat, bedziemy rodziną!

Gość buahahhahahah
to tym bardziej jak zajdziesz, to oskarzy cie o matactwo!!!! :o

Gość buahahhahahah
albo lepiej. zażąda testó na ojcostwo :D

czy kurrwa poważnie myślisz, że jak jesteś po ślubie to facet nie może odejść do innej?