Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

CHCĘ ZAJŚĆ W CIĄŻE!!! planuje przebić gumkę

Polecane posty

"nie bo mnie kocha nad życie SZALEJE ZA MNĄ " :D:D:D:D:D swoją też tak wkręcam :D

Gość fhbfdhd
ile ty chcesz wazyc? hahahha:D no no w ciązy napewno anoreksyjne 45 nie bedzesz wazyc

Gość erkmdde
e... to tak to mozesz... ja wam tez bede przebijal jak cos... ale wam psikusa zrobie... heheheh ;D

Gość buahahhahahah
a nie mozesz poczekac tych 2 lat? sory, ale ja tez bardzo bym chciala dziecka i w ogole, ale mam troche oleju w glowie i postanowilam, ze dziecko najwczesniej jak skoncze studia. najlepiej to jeszcze po znalezieniu pracy. a ty co? chcesz zakladac rodzine i co wniesiesz do tej rodziny prócz kilka miechow ciazy i urodzoenia dziecka? bo oczywiscie liczysz na to, że mężuś was utrzyma.

odchudzalam sie rok temu popatrzcie osdły na date terazm, mam 24 lata a w tedy mialam 23 a login zakładałam jak mialam 21 osły!

Gość fhbfdhd
ile ty chcesz wazyc? hahahha:D no no w ciązy napewno anoreksyjne 45 nie bedzesz wazyc

mamy oboje prace stałą mieszkanie własne jestesmy dorobieni brakuje nam tylko dziecka a moj idzie na wygode i tyle.

Gość fhbfdhd
Mam 23 lata 158cm .... cel 45kg JA TU WIDZE AKTUALNE ODCHUDZANIE :o Swoja droga raz masz 23 raz 24... powiem Ci że jak facet nie chce dziecka to nie... po co zmuszac co ? :/ Bezsensu.. Ja też chce bardzo dziecko ale jszcze czekamy aż się wprowedzimy do domu... ale naszczescie moj facet chce dzecko baaardzo.. Gdyby nie chciał narazie to bym uszanowała.. :/ Masakra co sie dzieje

Gość fhbfdhd
no my mamy tak samo :) I MOJ CHCE DZIECKO! i dlatwego będziemy sie o nie starać... gdyby NIE CHCIAŁ to bym poczekała... Mimo ze też mam ze to tak nazwe parcie na dziecko :) ale to caaaaałe życie. Naprawde nie wiem o co C chodzi rozumiem jakbys byla po 30 :D by Ci chodzilo o zdrowie... a tu nie bo ty chcesz, księzniczka się uparła i nic tylko spełnić zyczenia.l.. Nie tworzysz sama tego małżenstwa i sama również takich decyzji nie powinnaś podejmowac! to jest okreopne

Gość fhbfdhd
Kochana.. Jesli chcesz zajsc to idz do klubu puść się z jakims kolesiem bez gumki wkrecając mu że bierzesz pigułki i krzyz na droge.... mam nadzieje ze to prowokacja... :o ps. moj facet w 2 tyg schudł 6 kg Więc tym 1 kg nie masz się co szczycic :) Mam nadzieje ze twój facet ci się odwdzięczy brakiem szacunku dobranoc

Gość szalalalalalalalal
tez chce dziecka, wkrecam mu od ponad roku ze biore tabsy, i jedziemy bez zabezpieczenia ale nie zachodze, :( bo lekarz uwaza ze moj ma cos z nasieniem nie tak bo ja jestem zdrowa wiec teraz kombinuje jak go wyslac na badania

Gość fhbfdhd
wariatki... współczuje waszym facetom :o

Gość szalalalalalalalal
czemu mamy im ustepowac jak oni nie chca tylko z wygody, bo warunki sa idealne, czekac by potem bylo zapozno. nigdy.

Gość fhbfdhd
a czemu ma byc za pozno?? i co to za wygoda bez dziecka ?:D:D rzeczywiscie wygoda nie miec dziecka po 20.. za to po 30 to wygoda jak chuy :o ekstra dziecko poczęte z miłości, szkoda ze niechciane. powodzenia zal mi was naprawde.. Moze trzehbabylo znalesc faceta ktory tez ma parcie na dziecko... Nie rozmawialiscie wczesniej o tyn? tylko teraz zachowujecie sie jak zdesperowane idiotki....