Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje mysli

Nie mam wyjscia! Musze isc na studia ale nie chce tego robic!

Polecane posty

Gość moje mysli

Szukam jakis kierunkow humanistycznych: socjologia, kulturoznawstwo , resocjalizacja, dziennikarstwo, politologie, europeistyka czy antropologia. Rodzina by chciala zebym poszedl na jakis inny kierunek bardziej scisly ale wiem ze to nie na moje mozliwosci. Studiuje wylacznie dla papierka.

Gość moje mysli
To znaczy studiowalbym wylacznie dla papierka , mojej rodzinie zalezy glownie na tym zebym mial tytul magistra to bede go mial. Jest jedno ale na studiach technicznych i medycznych nie dalbym sobie rady.

Gość Mamusia27letnia
ale wkręt strasznie cwany jestes a ja jestem inzynierem bo bym sobie nie pradziła na humanistycznych

Gość moje mysli
Wiem ze moje ale jak matka mi jeczy ze w jej rodzinie prawie same magistry, wszyscy moi kuzyni pokonczyli, koncza lub zaczynaja studia. Twierdzi ze ja bede wtedy gorszy , moze lepiej powiedz to jej. To znaczy rok temu myslalem jeszcze o innych wymarzonych przeze mnie kierunkach ale zrezygnowalem z tych marzen!

Gość moje mysli
Wykuc jakis material na pamiec to chyba kazdy umie, humanistyczne przedmioty tylko na tym polegaja zeby ich sie wyuczyc na pamiec. Wlasnie to ostatni rok bym mogl podjac jakas decyzje w sprawie studiow, jestem w klasie maturalnej a postanowilem ze nie bede zdawal dodatkowych przedmiotow.

Gość moje mysli
Marzenie o studiach aktorskich czy rezyserskich przepadlo, lub o jakichkolwiek studiach artystycznych. Artystyczne studia trwaja tylko w trybie dziennym, a ja do takich studiow nie mam po prostu predyspozycji. Wlasnie, musze wybrac ktorys z tych kierunkow ktore wymienilem wczesniej, ktory polecacie?

Gość mikininiaka
żadnego Ci nie polecę ;p ja skończyłam politologię, mam szczęście i pracuję ale większośc moich znajomych nie ;/ i to wcale nie jest tak, że się wykujesz. Humanisykę też trzeba lubic ;p

Gość moje mysli
Mnie zalezy wylacznie na papierku, nie na porzadnych studiach i nie jest dla mnie wazne czy skoncze studia prywatne czy panstwowe ale tylko papierek by rodzina dala mi spokoj i nie wypominala mi ze jako jedyny w rodzinie bede mial tylko srednie wyksztalcenie.