Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patus28

Jak rozjasnic i upiekszyc twarz na pólmetek???

Polecane posty

Gość Patus28

Czesc! Mam wielki problem... W ta sobote (20.11.) wybieram sie na polmetek z chlopakiem ktory mi sie strasznie podoba... Co moge zrobic zeby moja twarz byla... no ladna....? Mam na twarzy rozne zaczerwienienia i kilka starych sladow z pryszczow, ktore jeszcze mi nie do konca zeszly.. I jeszcze zalezy mi na rozjasnieniu twarzy... Czasem robie sie czerwona, a duzo ladniej wygladam z blada twarza... Pomozcie prosze.. Interesuja mnie rozne maseczki, ktore pomoga!!!

Gość Patus28
Pomozcie, prosze..:((

Czesc, czasu masz rzeczywiście niewiele , ale z domowych maseczek na szybko polecam wybielającą maskę z ogórka oraz maskę z jogurtu i cytryny. Jeśli to nie pomoze, spytaj w aptece o krem wybielający. Na dłuższą mete polecam Ci jednak pilingi zrobione w gabinecie kosmetycznym . Masz młodą cerę, wiec na takie przebarwienia potradzikowe dobra będzie mikrodermabrazja lub piling kwasem migdałowym mandelac. Daj znać czy pomogło i jak się udala imprezka :) pozdrawiam !

Czesc, czasu masz rzeczywiście niewiele , ale z domowych maseczek na szybko polecam wybielającą maskę z ogórka oraz maskę z jogurtu i cytryny. Jeśli to nie pomoze, spytaj w aptece o krem wybielający. Na dłuższą mete polecam Ci jednak pilingi zrobione w gabinecie kosmetycznym . Masz młodą cerę, wiec na takie przebarwienia potradzikowe dobra będzie mikrodermabrazja lub piling kwasem migdałowym mandelac. Daj znać czy pomogło i jak się udala imprezka :) pozdrawiam !