Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgtg

linea - czy któraś mama stosowała te tabletki chcąc schudnąć?

Polecane posty

Gość gtgtg

Pomagały? Może ktoś się podzieli opinią na ich temat? bo kupiłam sobie je + dodatkowo chrom

ja łykałam olimp term line, czy jakoś tak. Zrzuciłam ok 20 kg, ale do tego dieta, ćwiczenia.

Gość taka jedna....,
badziew na rozwalenie żołądka i portfela.

Gość jajajajaja26
Ja stosowałam Lineę przed 2 miesiące. Na początku miałam wrażenie, że działa. A może to autosugestia. Zmniejszała mi apetyt na słodycze, dość szybko syciłam się posiłkiem. Niestety potem już nie działała. Przez te 2 miesiące łykałam Lineę, ćwiczyłam codziennie, spacerowałam i oczywiście trzymałam dietę - max 1400 cal dziennie. Schudłam 7 kg. Po tym czasie odstawiłam te tabletki ale nie zmieniłam nawyków. Nadal dieta, ćwiczenia, spacery. I przez kolejne 2 miesiące zrzuciłam 8 kg. Także stwierdziłam, ze to tylko zagrywka producenta. Szkoda kasy, żołądka. Mam za sobą tez przygodę z Therm Line II. Nie polecam ! Ból głowy, uczucie poddenerowania, rozdrażnienia, kłopoty ze snem. A efekty, które obiecuje producent to kolejna bajka. Teraz łykam tylko Chrom ze względu na to, że jestem straszny łasuch na słodycze a on pomaga uporać mi się z tym napadem na nie ;)

Gość gtgtg
może ktoś jeszcze się wypowie?

Hej powiem ci ze ja kiedys postanowilam przetestowac na sobie te tabletki Linea . Lykalam je codzienne tak jak radzili i powiem Ci ze nic mi to nie dalo , moze troche mniej czulam glodu ale nic specjalnego !!!! I dlatego teraz wiem ze nie warto tracic kasy na jakies tabletki ktore niby maja ulatwic schudniecie ,bo to tylko strata kasy i pusta SCIEMA !!!!! Pozdrawiam

Wiadomo ze jak organizm przyzwyczaji sie do danego leku to juz nie ma takiego samego dzialania jak na poczatku . Oczywiscie dzialac dziala ale nie na dlugo !!!